LOADING...

Cosmos
Cosmos
ATOM
€ 13,80
-0,43%

Cosmos (ATOM) Prijs in Euro

Voor degenen in Europa die ATOM willen kopen, is de prijs van Cosmos € 12,31 voor september 2022. Hoewel dit bijna 69% lager is dan de hoogste waarde ooit, is het nog steeds 1084% boven de laagste evaluatie van dit token op €1,04.

De Cosmos ATOM is in een bepaalde hoedanigheid ongeveer vijf jaar op de markt geweest, wat betekent dat er door de jaren heen veel geschiedenis is aan de prijs van deze munt. Voor het grootste deel ziet Cosmos zijn token stijgen en dalen in prijs met de algemene cryptomarktsentimenten, inclusief de beruchte volatiliteit van cryptocurrency.

Als voorbeeld, hier zijn enkele van de prijspunten van de afgelopen jaren:

  • 13 maart 2020: €1,04
  • 15 augustus 2020: € 7,15
  • 8 mei 2021: €24,14
  • 17 januari 2022: € 39,22
  • 16 juni 2022: € 5,99

Kortom, Cosmos doet het goed wanneer de cryptomarkt positieve aandacht ziet en afneemt in periodes zoals nu, wanneer de bearmarkt van kracht is.

Cosmos (ATOM) Prijsvoorspelling

Voor degenen die ATOM willen kopen, is Cosmos momenteel om twee verschillende redenen moeilijk te voorspellen. Ten eerste is het token oneindig inflatoir, wat betekent dat het aanbod van het token de waarde van de ATOM altijd zal laten dalen.

De inflatie is momenteel niet enorm, dankzij de hoge TVL van vergrendelde ATOM, maar dat kan in de loop van de tijd veranderen.

Bovendien bevinden cryptomarkten zich momenteel in een neerwaartse trend, zonder duidelijk teken van wanneer de zaken weer zullen aantrekken. Toch lijkt het onwaarschijnlijk dat Cosmos binnenkort zijn laagste punt ooit zal bereiken, wat betekent dat het een goede plek is om in de toekomst te groeien.

Als u Cosmos-airdrops in de gaten houdt, kunt u echter op de hoogte blijven van de prijs.

Kijkend naar 2023, zou Cosmos tot $ 60 kunnen stijgen als de markt zich herstelt naar zijn eerdere hoogtepunten vanaf november 2021.

Wat is het totale aanbod van Cosmos (ATOM)?

Per september 2022 is er 292.586.163 ATOM in omloop. Het Cosmos-netwerk heeft geen totale aanbodlimiet zoals de meeste andere blockchain-projecten, wat betekent dat ATOM van nature oneindig inflatoir is.

Het inflatiepercentage hangt echter af van de hoeveelheid ATOM die is ingezet. Boven 66% van het totale ingezette ATOM komen, veroorzaakt een inflatiepercentage van 7,11%, terwijl een waarde lager dan dit een inflatiepercentage van 20% geeft.

Hoe verhoudt de marktkapitalisatie zich tot traditionele markten?

Op dit moment heeft Cosmos een marktkapitalisatie van € 3,95 miljard. Hoewel dit veel geld is, is het niet goed te vergelijken met de financiële diensten die er zijn. JPMorgan Chase heeft bijvoorbeeld een marktkapitalisatie van € 336,1 miljard, bijna 100 keer groter dan Cosmos.

Als je het vergelijkt met andere technologiebedrijven, zoals Apple of Google, lijkt de waardering van Cosmos klein in het licht van hun marktkapitalisaties van respectievelijk € 2,51 biljoen of € 1,42 biljoen. Cosmos heeft een marktkapitalisatie die vergelijkbaar is met het sportkledingmerk Under Armour, dat een marktkapitalisatie heeft van € 3,58 miljard.

Toch bestaat er, gezien het economische en ontwikkelingspotentieel van Cosmos, een kans dat de huidige marktkapitalisatie veel lager is dan zou moeten. De race om de beste interoperabiliteitsoplossing in blockchain-technologie te vinden, zal echter de sleutel zijn om dat antwoord te vinden.

Is Cosmos (ATOM) een goede investering?

Als je ATOM wilt kopen, heeft Cosmos het potentieel om op lange termijn een goede investering te zijn. Het project heeft steun van tal van stichtingen en investeerders en heeft nu twee crypto-bearmarkten doorlopen. De infrastructuur voor het project is er en er komen regelmatig nieuwe ontwikkelingen en updates uit.

Toch is niets zeker in beleggen, laat staan cryptocurrency. Het sentiment kan veranderen als er breaking news of een doorbraak in de sector komt. Die mogelijkheden zijn de reden waarom uw eigen onderzoek van cruciaal belang is bij het investeren in deze ruimte.

Meer informatie over alle koersen

Naast alle informatie over de Cosmos koers beschikt Knaken.nl over een grote portefeuille coins en koersinformatie zoals de Bitcoin koers, Ethereum koers, Solana koers, Ripple koers, Dogecoin koers, USD coin koers, Teher koers, Cardano koers, Polkadot koers, Chainlink koers, Litecoin koers, Stellar Lumens koers, Axie Infinity koers, Tezos koers, Ethereum classic koers, Decentraland koers, Nano koers, Loopring koers en Cosmos koers.