LOADING...

Convex Finance

Convex Finance

CVX
Price
€ 3,215
+ 11,76%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#157
Market cap
€ 365.75M
Volume (24h)
€ 201.44M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Convex Finance

Wat is Convex Finance?

Convex Finance is een gedecentraliseerde financiële (DeFi) protocol gebouwd op de Ethereum blockchain. Het is ontworpen om de efficiëntie en winstgevendheid van de staking van crypto-assets zoals Ethereum, Curve en anderen te vergroten. Het protocol biedt gebruikers de mogelijkheid om hun crypto-assets te staken en vervolgens te verdienen aan beloningen en vergoedingen, terwijl ze tegelijkertijd de liquiditeit van het onderliggende token verhogen.

Investeren in Convex Finance?

Als je geïnteresseerd bent in het verdienen van passief inkomen met crypto-assets, dan is investeren in Convex Finance een slimme zet. Door je crypto-assets te staken op het Convex Finance-protocol, verdien je passief inkomen door beloningen en vergoedingen te ontvangen. Dit betekent dat je een stabiele bron van inkomsten kunt genereren terwijl je je crypto-assets vasthoudt en tegelijkertijd hun waarde verhoogt.Bij Knaken kun je eenvoudig en veilig investeren in Convex Finance en profiteren van de voordelen van het protocol. Met de gebruiksvriendelijke interface van Knaken kun je gemakkelijk je crypto-assets staken en beheren, en je kunt erop vertrouwen dat je investering veilig is opgeslagen. Bovendien kun je bij Knaken rekenen op lage tarieven en snelle transacties, zodat je snel kunt beginnen met verdienen aan je crypto-assets.Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare en rendabele manier om te investeren in crypto-assets, dan is Convex Finance bij Knaken een uitstekende keuze. Investeer vandaag nog en begin met verdienen aan je crypto-assets!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Convex Finance te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Convex Finance te kopen.

  Je kunt Convex Finance selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Convex Finance kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Convex Finance kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Convex Finance te kopen?

  De huidige koers van Convex Finance vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Convex Finance deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Convex Finance kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Convex Finance storten naar Knaken?

  Zoek naar Convex Finance in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Convex Finance stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Convex Finance opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Convex Finance in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Convex Finance alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?