LOADING...

Dent

Dent

DENT
Price
€ 0,0012642
-1,71%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#392
Market cap
€ 137.58M
Volume (24h)
€ 2.92M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Dent

Wat is Dent?

Dent is een blockchain-project dat zich richt op het faciliteren van mobiele data-uitwisseling en -distributie. Het project heeft als doel om een wereldwijd mobiel data-ecosysteem te creëren dat gebruikmaakt van gedecentraliseerde technologie om data-uitwisseling tussen mobiele providers en eindgebruikers te vergemakkelijken.

Investeren in Dent?

Als je op zoek bent naar een innovatief blockchain-project dat zich richt op mobiele data-uitwisseling en -distributie, dan is Dent zeker de moeite waard om in te investeren. Met Dent kun je profiteren van een groeiende markt voor mobiele data-uitwisseling en een gedecentraliseerde technologie die de toekomst van deze industrie zal veranderen.Als je via Knaken in Dent investeert, kun je gemakkelijk en veilig je investeringen beheren en profiteren van de groeiende vraag naar mobiele data-uitwisseling. Met een gedecentraliseerd ecosysteem, is Dent in staat om mobiele providers en eindgebruikers direct te verbinden, waardoor het mogelijk wordt om op een efficiëntere en goedkopere manier mobiele data uit te wisselen.Dus waar wacht je nog op? Investeer vandaag nog in Dent via Knaken en profiteer van de toekomst van mobiele data-uitwisseling!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Dent te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Dent te kopen.

  Je kunt Dent selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Dent kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Dent kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Dent te kopen?

  De huidige koers van Dent vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Dent deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Dent kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Dent storten naar Knaken?

  Zoek naar Dent in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Dent stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Dent opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Dent in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Dent alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?