LOADING...

Uniswap
Uniswap
UNI
€ 19,59
+ 4,38%
Volume 24u € 338.743.807

Uniswap Kopen

Wat is Uniswap coin?

Uniswap is een populair gedecentraliseerd uitwisselingsplatform, bekend om zijn rol in het faciliteren van geautomatiseerde handel in gedecentraliseerde financiële (DeFi) tokens. Simpel gezegd op Uniswap kopen gebruikers eenvoudig coins. Uniswap is een geautomatiseerde marktmaker (AMM). Uniswap is opgericht in 2018 maar is bekend geworden in 2020 met de opkomst van DeFi-tokens en het daarbij behorende toename in handelsvolume van deze coins.

Wat is het doel van Uniswap?

Uniswap streeft ernaar tokentransacties zo open en geautomatiseerd mogelijk te maken, terwijl de transactie-efficiëntie wordt verbeterd in vergelijking met traditionele handelsplatforms.

Uniswap coin

In september 2020 ging Uniswap nog een stap verder en creëerde zijn eigen Uniswap coin, UNI, en gaf deze aan vroege gebruikers van het platform. Dit token is een governance-token, dit houdt in dat de houders van dit token kunnen meestemmen over de toekomst van het platform. Dit verhoogt het winstpotentieel en het vermogen van gebruikers om de toekomst vorm te geven - een aantrekkelijk aspect van gedecentraliseerde entiteiten. Volgens Uniswap is hun governance-token (UNI) gecreëerd om "Uniswap formeel te verankeren als een openbare en zelfvoorzienende infrastructuur en tegelijkertijd de onverwoestbare en autonome kwaliteiten ervan zorgvuldig te beschermen."

Uniswap kopen met iDEAL

Op het platform van Knaken is het mogelijk om simpel en veilig Uniswap te kopen met iDEAL. Daarnaast accepteren wij ook creditcard en bankoverboeking. Op deze manier kan je op de manier die jou het best uitkomt je favoriete cryptocurrency kopen. Ga direct naar de portal en koop Uniswap direct en makkelijk met iDEAL.