LOADING...

Nano

Nano

NANO
Price
€ 0,9395
-3,60%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#354
Market cap
€ 129.74M
Volume (24h)
€ 2.77M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Nano

Wat is Nano?

Nano is een open-source gedecentraliseerde cryptocurrency die is ontworpen om snel, goedkoop en milieuvriendelijk te zijn. Het is gebouwd op een unieke architectuur genaamd Block Lattice, waardoor het schaalbaar is en hoge transactiesnelheden kan bereiken zonder de hoge energiekosten van traditionele blockchain-gebaseerde cryptocurrencies.

Investeren in Nano?

Maak kennis met de toekomst van snelle, goedkope en milieuvriendelijke cryptocurrency Nano coin. Bij Knaken kunt u gemakkelijk Nano coin kopen en profiteren van de voordelen van deze innovatieve cryptocurrency. Met Nano coin kunt u genieten van snelle transacties zonder hoge kosten of energieverbruik. Nano coin biedt een duurzame oplossing voor de problemen van traditionele cryptocurrency's en heeft al de aandacht getrokken van investeerders en blockchain-experts. Mis deze kans niet en investeer in de toekomst van cryptocurrency met Nano coin.Naast de Nano coin beschikt Knaken.nl over een grote portefeuille coins zoals, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Litecoin, Ripple, Dogecoin, Terra, Shiba Inu, Tether, Polkadot, Chainlink, Stellar Lumens, Tron, Uniswap, Dai, Gnosis, Aave en Algorand.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Nano te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Nano te kopen.

  Je kunt Nano selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Nano kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Nano kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Nano te kopen?

  De huidige koers van Nano vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Nano deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Nano kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Nano storten naar Knaken?

  Zoek naar Nano in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Nano stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Nano opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Nano in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Nano alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?