LOADING...

Solana
Solana
SOL
€ 191,87
+ 4,24%
Volume 24u € 2.961.894.936

Solana Kopen

Wat is Solana coin?

Solana is open-source blockchain project dat gedecentraliseerde financiële (DeFi) -oplossingen biedt. Alhoewel de eerste werkzaamheden rondom Solana in 2017 al begonnen, werd Solana in 2020 officieel gelanceerd door de Solana foundation. Het Solana protocol is ontworpen om het creëren van gedecentraliseerde apps makkelijker te maken. Het doel van Solana is om de schaalbaarheid te verbeteren door een Proof-of-History mechanisme te introduceren samen met een Proof-of-Stake consensus mechanisme.

Waarom is Solana bekend?

Solana staat bekend in de cryptocurrencie wereld om de snelle verwerkingstijden die het netwerk biedt. Het hybride consensus mechanisme zorgt voor aanzienlijk kortere validatietijden voor smart-contracten en transacties. Door deze snelle verwerkingstijd ontvangt Solana ook een hoop institutionele belangstelling.Het netwerk richt zich op zowel kleine als grote, zakelijke klanten. Een van de grootste beloftes van Solana aan haar gebruikers is dat ze zich nooit zorgen hoeven te maken over torenhoge transactiekosten. Het protocol is ontworpen om lage transactie kosten te hebben en toch schaalbaarheid en snelle verwerking verzekeren.

Solana coin

De Solana coin waar het netwerk op draait is SOL. Het gebruikt SOL om te betalen voor transacties en op deze manier dus validatoren te belonen voor hun werk. Solana gebruikt een hybride consensus mechanisme waardoor Solana claimt in het white paper 710 duizend transacties per seconde te kunnen verwerken.

Solana kopen met iDEAL

Solana kopen met iDEAL is simpel. Je gaat naar het Knaken platform, kiest de betaalmethode iDEAL en vervolgens nemen wij het werk uit handen en kun je nu makkelijk je Solana beheren op het Knaken platform. Daarnaast is iDEAL niet de enige betaalmethode die we ondersteunen zo is ook mogelijk om met giropay, creditcard of met een direct bankoverschrijving te betalen.