LOADING...

dYdX

dYdX

DYDX
Price
€ 1,221
+ 0,16%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#80
Market cap
€ 790.75M
Volume (24h)
€ 10.96M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over dYdX

Wat is dXdY?

dYdX is een gedecentraliseerd handelsplatform gebouwd op het Ethereum-netwerk. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om te handelen in cryptocurrency derivaten, zoals futures en perpetual swaps, met behulp van geavanceerde handelstools en -functies. dYdX maakt gebruik van slimme contracten en gedistribueerde orakels om transacties uit te voeren zonder tussenkomst van een tussenpersoon of derde partij. Hierdoor kunnen gebruikers profiteren van hogere snelheden, lagere kosten en een verbeterde liquiditeit.

Investeren in dXdY?

Als je geïnteresseerd bent in cryptocurrency-handel en op zoek bent naar een geavanceerd platform dat snelle en efficiënte transacties biedt, dan is dYdX iets voor jou. Met dYdX heb je toegang tot een breed scala aan derivatenmarkten en kun je profiteren van de volatiliteit van crypto's om winst te maken. Als je geïnteresseerd bent in het investeren in dYdX, dan raad ik je aan om te overwegen om dit te doen via de broker Knaken. Knaken biedt een gebruiksvriendelijke interface en veilige opslag voor jouw cryptocurrency-investeringen. Door te investeren in dYdX bij Knaken, krijg je niet alleen toegang tot dit geavanceerde handelsplatform, maar ook tot de vele andere voordelen van deze gerenommeerde broker. Aarzel niet om vandaag nog te beginnen met het investeren in dYdX en profiteer van de groeiende populariteit van cryptocurrency-derivatenhandel!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om dYdX te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om dYdX te kopen.

  Je kunt dYdX selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik dYdX kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel dYdX kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om dYdX te kopen?

  De huidige koers van dYdX vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van dYdX deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is dYdX kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik dYdX storten naar Knaken?

  Zoek naar dYdX in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je dYdX stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik dYdX opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek dYdX in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je dYdX alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?