LOADING...

Algorand
Algorand
ALGO
€ 0,24718
-1,55%
Volume 24u € 133.367.076

Wat is de Algorand coin?

De Algorand coin is de cryptocurrency van het Algorand netwerk. Dit is een gedecentraliseerd netwerk dat zelfvoorzienend is en een breed scala aan toepassingen ondersteunt. Deze systemen zijn veilig, schaalbaar en efficiënt. Dit zijn allemaal essentiële eigenschappen die nodig zijn voor effectieve toepassingen in de echte wereld. Algorand ondersteunt berekeningen die betrouwbare prestatiegaranties vereisen om nieuwe vormen van vertrouwen te creëren.

De Algorand whitepaper is gepubliceerd in mei 2017. Het hoofdnetwerk van de Algorand coin is in juni 2019 live gegaan. Sinds december 2020 kon het netwerk bijna 1 miljoen transacties per dag afhandelen.

Algorand coin

Bitcoin en andere blockchains hebben trage transactietijden. De Algorand coin is uitgevonden als reactie op deze trage transactietijden met als doel om transacties te versnellen en de efficiëntie te verbeteren. Algorand is zo ontworpen dat er zeer lagere transactiekosten zijn. Daarnaast maakt Algorand ook geen gebruik van mining (zoals het energie-intensieve proces van Bitcoin). De Algorand coin heeft geen miners nodig, omdat het gebaseerd is op een proof-of-stake blockchain-protocol. Het team van de Algorand coin heeft als missie om de barrière naar welvaart te verbreken. Dit willen zij bereiken door mensen via een simpel design toegang te bieden tot decentralisatie wat vervolgens leidt tot wereldwijde adoptie.

Algorand coin kopen met iDEAL

De Algorand coin is één van de top 20 cryptocurrency’s. Bij Knaken kun je eenvoudig de Algorand coin kopen met iDEAL. Als je al een Knaken account hebt, kun je via het dashboard in de portal de Algorand coin kopen met iDEAL.

Naast Algorand beschikt Knaken.nl over een grote portefeuille coins zoals, Bitcoin, Ethereum, Litcoin, Ripple, Dogecoin, Terra, Shiba Inu, Tether, Polkadot, Chainlink, Stellar Lumens, Tron, Uniswap, Dai, Bitcoin Cash, Aave en Cardano.

Meer informatie over alle koersen

Naast alle informatie over de Aave koers beschikt Knaken.nl over een grote portefeuille coins en koersinformatie zoals de Bitcoin koers, Ethereum koers, Solana koers, Ripple koers, Dogecoin koers, USD coin koers, Teher koers, Cardano koers, Polkadot koers, Chainlink koers, Litecoin koers, Stellar Lumens koers, Axie Infinity koers, Tezos koers, Ethereum classic koers, Decentraland koers, Nano koers, Loopring koers en Cosmos koers.