LOADING...

Ethereum Name Service

Ethereum Name Service

ENS
Price
€ 23,43
+ 0,00%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#78
Market cap
€ 822.34M
Volume (24h)
€ 99.84M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Ethereum Name Service

Wat is Ethereum Name Service?

Ethereum Name Service (ENS) is een gedecentraliseerde domeinnaamservice gebouwd op de Ethereum blockchain. Het stelt gebruikers in staat om gemakkelijk begrijpbare domeinnamen te registreren voor hun Ethereum-walletadressen in plaats van het gebruik van lange en ingewikkelde adressen.

Investeren in Ethereum Name Service (ENS)?

Bij Knaken kunt u gemakkelijk ENS coin kopen en uw eigen domeinnamen registreren voor uw Ethereum-walletadressen. Door ENS coin te kopen kunt u investeren in een toekomstig gedecentraliseerd domeinnaamsysteem. Ethereum Name Service is een essentieel onderdeel geworden van het Ethereum-ecosysteem en heeft al de aandacht getrokken van investeerders en blockchain-experts. Mis deze kans niet en investeer in de toekomst van Ethereum Name Service.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Ethereum Name Service te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Ethereum Name Service te kopen.

  Je kunt Ethereum Name Service selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Ethereum Name Service kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Ethereum Name Service kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Ethereum Name Service te kopen?

  De huidige koers van Ethereum Name Service vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Ethereum Name Service deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Ethereum Name Service kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Ethereum Name Service storten naar Knaken?

  Zoek naar Ethereum Name Service in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Ethereum Name Service stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Ethereum Name Service opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Ethereum Name Service in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Ethereum Name Service alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?