LOADING...

Kin

Kin

KIN
Price
€ 0,000012
+ 3,16%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#605
Market cap
€ 37.74M
Volume (24h)
€ 205.06K
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Kin

Wat is KIN?

Kin (KIN) is een decentrale cryptocurrency die wordt gebruikt als exclusief betaalmiddel op het Kik-platform. Omdat KIN puur digitaal is en geen centrale autoriteit heeft, biedt dit investeringsmogelijkheden voor mensen die hun geld willen beleggen. Met Knaken kun je KIN kopen, waardoor je de sprong kunt wagen naar de wereld van cryptocurrency investeringen.

Investeren in KIN

Investeren in KIN bij Knaken is eenvoudig en toegankelijk, met lage kosten en 24/7 support om je weg te helpen. Probeer nu met KIN te investeren bij Knaken – het is een goede manier om jouw portefeuille vooruit te helpen. Naast KIN biedt Knaken vele coins aan zoals Bitcoin, Ethereum, Chainlink, Uniswap, Stacks, Aptos, CardanoDogecoinShiba Inu, TetherLido DAO en Polygon.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Kin te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Kin te kopen.

  Je kunt Kin selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Kin kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Kin kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Kin te kopen?

  De huidige koers van Kin vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Kin deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Kin kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Kin storten naar Knaken?

  Zoek naar Kin in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Kin stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Kin opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Kin in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Kin alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?