LOADING...

Oxygen

Oxygen

OXY
Price
€ 0,04085
+ 2,77%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#2152
Market cap
€ 317.99K
Volume (24h)
€ 313.53K
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Oxygen

Wat is Oxygen?

Oxygen is een gedecentraliseerd handelsplatform dat is gebouwd op de blockchain-technologie. Het stelt gebruikers in staat om veilig en efficiënt cryptocurrencies te kopen, verkopen en verhandelen zonder tussenkomst van een centrale autoriteit zoals een bank.

Investeren in Oxygen?

Als je geïnteresseerd bent in cryptocurrencies en graag wilt investeren in een gedecentraliseerd handelsplatform, dan is Oxygen wellicht iets voor jou. Door te investeren in Oxygen bij Knaken, kun je profiteren van de voordelen van deze opkomende technologie. Oxygen biedt een veilige en transparante manier om te handelen in cryptocurrencies en heeft een robuust ecosysteem van ontwikkelaars en gebruikers die zich inzetten voor de verdere groei en ontwikkeling van het platform.Met Oxygen kun je eenvoudig toegang krijgen tot een breed scala aan cryptocurrencies en profiteren van snelle en goedkope transacties. Het platform is gebouwd met een sterke focus op veiligheid en privacy, waardoor je gerust kunt zijn dat jouw transacties veilig en beveiligd zijn.Als je klaar bent om te investeren in de toekomst van cryptocurrencies en gedecentraliseerde handelsplatforms, dan is Oxygen bij Knaken een uitstekende keuze. Begin vandaag nog met investeren en profiteer van de voordelen van deze opkomende technologie! Naast Oxygen biedt Knaken vele coins aan zoals, Bitcoin, Ethereum, Chainlink, Uniswap, Stacks, Aptos, CardanoDogecoinShiba Inu, TetherLido DAO en Polygon.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Oxygen te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Oxygen te kopen.

  Je kunt Oxygen selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Oxygen kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Oxygen kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Oxygen te kopen?

  De huidige koers van Oxygen vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Oxygen deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Oxygen kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Oxygen storten naar Knaken?

  Zoek naar Oxygen in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Oxygen stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Oxygen opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Oxygen in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Oxygen alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?