LOADING...

Step Finance

Step Finance

STEP
Price
€ 0,01765
-27,45%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#1368
Market cap
€ 4.7M
Volume (24h)
€ 313.27K
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Step Finance

Wat is Step Finance?

Step Finance is een gedecentraliseerde financiële aggregator gebouwd op de Solana blockchain. Het stelt gebruikers in staat om hun DeFi (gedecentraliseerde financiën) portefeuille te beheren, handelen op meerdere DEX (gedecentraliseerde uitwisseling) platforms, inzetten op liquiditeitspools en rente verdienen op hun crypto.

Investeren in Step Finance?

Wil je je crypto-investeringen naar een hoger niveau tillen? Dan is Step Finance de perfecte tool voor jou. Het stelt je in staat om eenvoudig en veilig toegang te krijgen tot meerdere gedecentraliseerde uitwisselingen en liquiditeitspools op de Solana blockchain. Met Step Finance kun je je crypto-portfolio beheren en rente verdienen op je activa. En het beste van alles? Je kunt het doen met lage transactiekosten en zonder tussenkomst van derden. Waar wacht je nog op? Begin nu met investeren in Step Finance bij Knaken en profiteer van de voordelen van DeFi!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Step Finance te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Step Finance te kopen.

  Je kunt Step Finance selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Step Finance kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Step Finance kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Step Finance te kopen?

  De huidige koers van Step Finance vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Step Finance deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Step Finance kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Step Finance storten naar Knaken?

  Zoek naar Step Finance in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Step Finance stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Step Finance opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Step Finance in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Step Finance alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?