LOADING...

Injective Protocol

Injective Protocol

INJ
Price
€ 20,06
-13,99%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#43
Market cap
€ 2.11B
Volume (24h)
€ 130.83M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Injective Protocol

Wat is Injective Protocol?

Injective Protocol is een gedecentraliseerd handelsplatform dat gebruikmaakt van de kracht van blockchain-technologie om onbeperkte handel zonder beperkingen mogelijk te maken. Het stelt gebruikers in staat om peer-to-peer te handelen zonder enige tussenkomst van een centrale autoriteit en biedt een hoge mate van veiligheid, betrouwbaarheid en transparantie.

Investeren in Injective Protocol?

Als jij op zoek bent naar een innovatieve investering die gebruikmaakt van de nieuwste blockchain-technologie, dan is investeren in Injective Protocol via Knaken de perfecte keuze voor jou. Door te investeren in Injective Protocol, profiteer jij van de voordelen van een gedecentraliseerd handelsplatform, waarbij jij direct kunt handelen zonder beperkingen. Daarnaast maakt Injective Protocol gebruik van een uniek consensusmechanisme, waardoor het netwerk veilig en betrouwbaar is.Bij knaken kun je gemakkelijk en veilig investeren in Injective Protocol. Knaken biedt een uitgebreid aanbod van cryptocurrencies, waaronder Injective Protocol, en staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke platform en uitstekende klantenservice. Door nu te investeren in Injective Protocol via Knaken, profiteer jij van de groei van dit opkomende platform en investeer jij in de toekomst van gedecentraliseerde handel. Naast Injective Protocol biedt Knaken vele coins aan zoals Bitcoin, Ethereum, Chainlink, Uniswap, Stacks, Aptos, CardanoDogecoinShiba Inu, TetherLido DAO en Polygon.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Injective Protocol te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Injective Protocol te kopen.

  Je kunt Injective Protocol selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Injective Protocol kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Injective Protocol kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Injective Protocol te kopen?

  De huidige koers van Injective Protocol vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Injective Protocol deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Injective Protocol kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Injective Protocol storten naar Knaken?

  Zoek naar Injective Protocol in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Injective Protocol stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Injective Protocol opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Injective Protocol in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Injective Protocol alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?