LOADING...

Stacks

Stacks

STX
Price
€ 1,81525
-1,14%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#41
Market cap
€ 2.9B
Volume (24h)
€ 56.3M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Stacks

Wat is Stacks?

Stacks is een project dat is gebouwd op het Bitcoin-netwerk en is ontworpen om smart contracts en gedecentraliseerde applicaties (dApps) voor Bitcoin mogelijk te maken. De tweede laag van Stacks is een manier om slimme contracten mogelijk te maken op het bitcoin netwerk zonder dat er een extra laag van centralisatie nodig is.Net als Lightning netwerk is Stacks dus een tweede laag op Bitcoin. Het grote verschil is dat Stacks de mogelijkheid biedt om cryptocurrency te verdienen door middel van proof-of-transfer (PoX), een uniek consensus-mechanisme dat transacties verifieert en gebruikers beloont voor het beveiligen van het netwerk.

Waarom zou je in Stacks investeren?

Als jij op zoek bent naar een veelbelovend Bitcoin project om in te investeren, dan is Stacks zeker het overwegen waard. Door te investeren in Stacks bij Knaken, profiteer je van de groeiende populariteit van dit project en de enorme potentie ervan in de markt.Met Stacks kun je niet alleen profiteren van de voordelen van het Bitcoin-netwerk, maar ook van de mogelijkheid om te verdienen door middel van PoX. Dit zorgt voor een extra laag van veiligheid en decentralisatie, wat het project aantrekkelijk maakt voor zowel ontwikkelaars als gebruikers.Bovendien is Stacks een van de weinige blockchain-projecten die is gebouwd op het Bitcoin-netwerk, wat het een unieke positie geeft in de markt. Met de groeiende populariteit van Bitcoin en de toenemende adoptie van gedecentraliseerde applicaties, heeft Stacks het potentieel om een belangrijke speler te worden in de blockchain-industrie. Naast Stacks beschikt Knaken.nl over een grote portefeuille coins zoals, Bitcoin, Ethereum, Chainlink, Uniswap, Stacks, Aptos, CardanoDogecoinShiba Inu, TetherLido DAO en Polygon.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Stacks te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Stacks te kopen.

  Je kunt Stacks selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Stacks kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Stacks kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Stacks te kopen?

  De huidige koers van Stacks vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Stacks deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Stacks kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Stacks storten naar Knaken?

  Zoek naar Stacks in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Stacks stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Stacks opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Stacks in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Stacks alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?