LOADING...

Lido DAO

Lido DAO

LDO
Price
€ 2,4065
+ 6,27%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#54
Market cap
€ 2.36B
Volume (24h)
€ 191.63M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Lido DAO

Wat is Lido DAO?

Lido DAO is een gedecentraliseerde autonome organisatie die zich richt op het veilig en efficiënt staken van Ethereum. Het Lido platform maakt het mogelijk om Ethereum te staken en tegelijkertijd liquiditeit te behouden door middel van Lido staked Ethereum tokens (stETH). Hierdoor kun je als investeerder profiteren van de voordelen van staken, zoals het verdienen van rente, terwijl je je ETH holdings niet hoeft te verzilveren.

Investeren in Lido DAO

Als je geïnteresseerd bent in het investeren in Lido DAO, dan is Knaken de perfecte broker voor jou! Bij Knaken kun je eenvoudig en veilig Lido DAO tokens kopen en verkopen. Lido is een belangrijke speler in de wereld van Ethereum staking en heeft een sterke community en ontwikkelingsteam achter zich. Met de stijgende populariteit van Ethereum en de toenemende vraag naar staking diensten, heeft Lido DAO een enorm potentieel om te groeien en een belangrijke rol te spelen in de toekomst van de Ethereum blockchain. Overweeg zeker om in Lido DAO te investeren via Knaken als je op zoek bent naar een innovatieve en veilige manier om te profiteren van de voordelen van Ethereum staking! 

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Lido DAO te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Lido DAO te kopen.

  Je kunt Lido DAO selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Lido DAO kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Lido DAO kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Lido DAO te kopen?

  De huidige koers van Lido DAO vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Lido DAO deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Lido DAO kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Lido DAO storten naar Knaken?

  Zoek naar Lido DAO in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Lido DAO stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Lido DAO opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Lido DAO in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Lido DAO alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?