LOADING...

Chiliz

Chiliz

CHZ
Price
€ 0,1024
+ 2,69%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#88
Market cap
€ 957.92M
Volume (24h)
€ 85.08M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Chiliz

Chiliz coin

Chiliz is 's werelds toonaangevende blockchain-fintech-provider voor sport en entertainment. Chiliz ontwikkelde het Socios.com-platform voor het betrekken van sportfans dat is gebouwd op de Chiliz blockchain-infrastructuur en gebruikt $ CHZ als exclusieve valuta op het platform.

Wat is Chiliz?

Chiliz is een valutaoptie voor blockchain ondersteunde producten en diensten die zijn gericht op reguliere consumenten. Chiliz wil de dagelijkse ervaringen naar een hoger niveau tillen, betrokkenheid van fans bij entertainment verbeteren, alternatieve betalingsoplossingen voor conventionele producten en meer.Chiliz biedt sport- en entertainmententiteiten op blockchain gebaseerde tools om hen te helpen hun publiek te betrekken en er geld mee te verdienen.

Over Chiliz

In 2018 werd een idee geboren. Een idee dat blockchain-technologie kan worden gebruikt om fans over de hele wereld een nieuwe manier te bieden om met hun favoriete sportteams in contact te komen en de teams een nieuwe manier te bieden om geld te verdienen met hun wereldwijde fanbases. Dit idee is sindsdien uitgegroeid tot een succesvol multinationaal bedrijf, een crypto-eenhoorn die tegen eind 2021 200 man sterk zal zijn. Een crypto coin die een pioniersrol speelt in een generatieverschuiving in de sportindustrie door middel van digitale activa genaamd Fan Tokens en de Socios.com fan betrokkenheid en beloningen app.

Chiliz Chain 2.0

Een samengestelde, schaalbare, semi-gedecentraliseerde blockchain voor startende en zakelijke sport- en mediaorganisaties.De waardepropositie van Chain 2.0 wordt hieronder in het kort uitgelegd. Bouw Chiliz samen met meer dan 100 sportpartners, waaronder FC Barcelona, ​​Paris Saint-Germain, Manchester City, Juventus, Inter Milan, Arsenal, Atlético Madrid, AS Roma, Galatasaray en nog veel meer. Een missie om fans te beschermen. Jarenlange expertise in de sport/blockchain-industrie. En tenslotte om een netwerk te creëren van 's werelds grootste uitwisselingen van digitale activa.

Chiliz coin kopen met iDEAL

Naast de Chiliz coin beschikt Knaken.nl over een grote portefeuille coins zoals, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Litecoin, Ripple, Dogecoin, Terra, Shiba Inu, Tether, Polkadot, Chainlink, Stellar Lumens, Tron, Uniswap, Dai, Gnosis, Aave en Algorand.

Meer informatie over alle koersen

Naast alle informatie over de Chiliz koers beschikt Knaken.nl over een grote portefeuille coins en koersinformatie zoals de Bitcoin koers, Ethereum koers, Solana koers, Ripple koers, Dogecoin koers, USD coin koers, Teher koers, Cardano koers, Polkadot koers, Chainlink koers, Litecoin koers, Stellar Lumens koers, Axie Infinity koers, Tezos koers, Ethereum classic koers, Decentraland koers, Nano koers, Loopring koers en Cosmos koers.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Chiliz te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Chiliz te kopen.

  Je kunt Chiliz selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Chiliz kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Chiliz kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Chiliz te kopen?

  De huidige koers van Chiliz vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Chiliz deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Chiliz kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Chiliz storten naar Knaken?

  Zoek naar Chiliz in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Chiliz stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Chiliz opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Chiliz in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Chiliz alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?