LOADING...

Chiliz
Chiliz
CHZ
€ 0,1335
-0,66%
Volume 24u € 113.979.989

Chiliz coin

Chiliz is 's werelds toonaangevende blockchain-fintech-provider voor sport en entertainment. Chiliz ontwikkelde het Socios.com-platform voor het betrekken van sportfans dat is gebouwd op de Chiliz blockchain-infrastructuur en gebruikt $ CHZ als exclusieve valuta op het platform.

.

Wat is Chiliz?

Chiliz is een valutaoptie voor blockchain ondersteunde producten en diensten die zijn gericht op reguliere consumenten. Chiliz wil de dagelijkse ervaringen naar een hoger niveau tillen, betrokkenheid van fans bij entertainment verbeteren, alternatieve betalingsoplossingen voor conventionele producten en meer.Chiliz biedt sport- en entertainmententiteiten op blockchain gebaseerde tools om hen te helpen hun publiek te betrekken en er geld mee te verdienen.

Over Chiliz

In 2018 werd een idee geboren. Een idee dat blockchain-technologie kan worden gebruikt om fans over de hele wereld een nieuwe manier te bieden om met hun favoriete sportteams in contact te komen en de teams een nieuwe manier te bieden om geld te verdienen met hun wereldwijde fanbases. Dit idee is sindsdien uitgegroeid tot een succesvol multinationaal bedrijf, een crypto-eenhoorn die tegen eind 2021 200 man sterk zal zijn. Een crypto coin die een pioniersrol speelt in een generatieverschuiving in de sportindustrie door middel van digitale activa genaamd Fan Tokens en de Socios.com fan betrokkenheid en beloningen app.

Chiliz Chain 2.0

Een samengestelde, schaalbare, semi-gedecentraliseerde blockchain voor startende en zakelijke sport- en mediaorganisaties.

De waardepropositie van Chain 2.0 wordt hieronder in het kort uitgelegd. Bouw Chiliz samen met meer dan 100 sportpartners, waaronder FC Barcelona, ​​Paris Saint-Germain, Manchester City, Juventus, Inter Milan, Arsenal, Atlético Madrid, AS Roma, Galatasaray en nog veel meer. Een missie om fans te beschermen. Jarenlange expertise in de sport/blockchain-industrie. En tenslotte om een netwerk te creëren van 's werelds grootste uitwisselingen van digitale activa.

Chiliz coin kopen met iDEAL

Naast de Chiliz coin beschikt Knaken.nl over een grote portefeuille coins zoals, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Litecoin, Ripple, Dogecoin, Terra, Shiba Inu, Tether, Polkadot, Chainlink, Stellar Lumens, Tron, Uniswap, Dai, Gnosis, Aave en Algorand.

Meer informatie over alle koersen

Naast alle informatie over de Chiliz koers beschikt Knaken.nl over een grote portefeuille coins en koersinformatie zoals de Bitcoin koers, Ethereum koers, Solana koers, Ripple koers, Dogecoin koers, USD coin koers, Teher koers, Cardano koers, Polkadot koers, Chainlink koers, Litecoin koers, Stellar Lumens koers, Axie Infinity koers, Tezos koers, Ethereum classic koers, Decentraland koers, Nano koers, Loopring koers en Cosmos koers.