LOADING...

Spell Token

Spell Token

SPELL
Price
€ 0,0005765
+ 0,34%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#363
Market cap
€ 92.27M
Volume (24h)
€ 2.42M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Spell Token

Wat is Spell Token?

Spell Token is een cryptocurrency-token die is gebouwd op de Ethereum blockchain en wordt gebruikt om gebruikers toegang te geven tot verschillende functies binnen het Spell-ecosysteem. Dit ecosysteem omvat onder andere een platform voor gedecentraliseerde finance (DeFi), waar gebruikers leningen kunnen verstrekken en ontvangen, en een voorspellingsmarkt waar gebruikers kunnen wedden op de uitkomst van bepaalde gebeurtenissen.

Investeren in Spell Token?

Als je op zoek bent naar een interessante investeringsmogelijkheid, dan is het overwegen van investeren in Spell Token bij Knaken zeker de moeite waard. Door te investeren in Spell Token, heb je de kans om te profiteren van de groeiende populariteit van DeFi en de voorspellingsmarkten.Bovendien biedt Knaken een veilige en betrouwbare manier om in Spell Token te investeren. Het platform is gemakkelijk te gebruiken en biedt een verscheidenheid aan handige tools en functies om je te helpen bij het beheren van je investeringen.Als je geïnteresseerd bent in het investeren in Spell Token, ga dan naar Knaken en open een account. Met Knaken kun je eenvoudig en veilig investeren in Spell Token en andere cryptocurrency-tokens, zodat je kunt profiteren van de kansen die deze opwindende nieuwe markt biedt.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Spell Token te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Spell Token te kopen.

  Je kunt Spell Token selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Spell Token kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Spell Token kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Spell Token te kopen?

  De huidige koers van Spell Token vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Spell Token deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Spell Token kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Spell Token storten naar Knaken?

  Zoek naar Spell Token in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Spell Token stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Spell Token opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Spell Token in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Spell Token alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?