LOADING...

Een Knaken Family member bespaart gemiddeld
3271 euro per jaar*

Nieuw:

Knaken Family

Word Family Member en deel mee in ons succes!

Een zeer uitgebreid loyaliteitsprogramma en een unieke investeringsmethode voor de moderne belegger. De Knaken Family maakt het mogelijk om eigenaar te worden van een stukje van Knaken d.m.v. een zogenaamde SAR wat staat voor: Stock Appreciation Rights. Dit is vergelijkbaar met een economisch recht op een aandeel van een bedrijf. Elk lid verkrijgt een recht wat gekoppeld is aan de waardeontwikkeling van de onderneming.

Door lid te worden van de Knaken Family kunnen klanten naast de vele voordelen, profiteren van de opkomende cryptocurrency markt zonder koersrisico te lopen. Knaken verdient namelijk zowel in een stijgende als dalende markt.

Daarnaast help je mee aan de grootschalige acceptatie van crypto. Hierdoor kan Knaken blijven innoveren en bouwen aan nieuwe producten. We werken samen aan een toekomst waarbij crypto volledig is geïntegreerd in de samenleving.

Alle Knaken Family Members ontvangen korting en krijgen extra rente op producten. Daarnaast koop en verkoop je crypto tegen kostprijs op de markt.
Alle Knaken Family Members ontvangen dividend wanneer dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders.
Alle Knaken Family Members worden betaald wanneer Knaken naar de beurs gaat, of voor meer dan 50% wordt verkocht aan een ander bedrijf.
Alle Family members worden als eerste op de hoogte gesteld van nieuwe functies en mogen hier als eerste gebruik van maken. Daarnaast kan iedereen zien dat je Family Member bent.

BEPERKTE BESCHIKBAARHEID

Aangezien er maar een beperkt aantal aandelen is waar rechten over verkregen kunnen worden, zullen de Knaken Family Pakketten in beperkte hoeveelheid beschikbaar zijn. Knaken Family is daarom alleen beschikbaar voor klanten.

Knaken Family Pakketten worden in batches verkocht en om een run te voorkomen is iedere klant gelimiteerd tot 3 pakketten. Wil je groter investeren in Knaken, dan raden we je aan om met ons contact op te nemen.

KORTINGEN & VOORDELEN

Op dit moment zien de kortingen en voordelen er zo uit, maar houd er rekening mee dat bij het uitbrengen van nieuwe producten op ons platform er nieuwe voordelen bij komen.

1 Pakket

  • Kopen van Crypto op ons platform zonder kosten.
  • 25% affiliate beloning in plaats van 20%.
  • Economisch recht/winst deel zoals het hebben van 1 aandeel in Knaken.

2 Pakketten

  • Kopen van Crypto op ons platform zonder kosten.
  • 30% affiliate beloning in plaats van 20%.
  • Economisch recht/winst deel zoals het hebben van 2 aandelen in Knaken.

3 Pakketten

  • Kopen en verkopen van Crypto op ons platform zonder kosten.
  • 35% affiliate beloning in plaats van 20%.
  • Economisch recht/winst deel zoals het hebben van 3 aandelen in Knaken.


* gebaseerd op historische data van klanten die interesse hebben getoond in Knaken Family.