Lees hier alles over onze kosten

Stortingskosten

We ondersteunen meerdere betaalmethodes waarmee je direct crypto kunt kopen of je Euro saldo kunt opwaarderen. Het is ook mogelijk om een bankoverboeking te doen d.m.v. een unieke code die gekoppeld is aan je account. Met deze code kun je ook via een automatische overboeking periodiek crypto kopen.

Hier een overzicht van de payment fee die door de payment providers worden gerekend.

iDeal

€ 0.35

EPS

€ 0,35 + 2,25%

IBAN banktransfer

€ 1.00

Online Uberweise

€ 0,35 + 2,25%

Bancontact

€ 0,35 + 1%

Mastercard

€ 0,35 + 3,75%

Giropay

€ 0,35 + 2,25%

Visa

€ 0,35 + 4,75%

Handelskosten

Voor het kopen en verkopen van crypto betaal je een standaard bedrag (platform fee) en een percentage fee (exchange fee) op het aankoop of verkoopbedrag.

  • Platform fee - € 0.75
  • Exchange fee - 0.99%
Kickback

Als Family Members krijg je korting op de exchange fee die je betaalt. Bij het doen van een order betaal je eerst het volledige bedrag. Als je order geslaagd is, ontvang je vervolgens een kickback. De exchange fee die is betaald, wordt na het uitvoeren van de order teruggestort op je account. Meer lezen over Knaken Family?

Lees onze blog hier

Opnamekosten

Crypto opnamekosten

Voor crypto opnames betaal je transactiekosten aan de miners/validators van de betreffende blockchain. Deze kosten kunnen variëren per dag/uur en worden doorgerekend in de prijs. Indien je kiest voor spoedopname dan worden deze kosten verhoogd. De transactiekosten worden ingehouden van de crypto die je opneemt.

Euro opnamekosten

Voor het opnemen van euros naar je bankrekening, betaal je standaard een payment fee. Opnemen met spoed is ook mogelijk.

  • Normale opname € 0.50
  • Spoedopname kost 1% van het totale bedrag met een maximum van € 100,-

Klaar om Knaken te ontdekken?