LOADING...

Storj

Storj

STORJ
Price
€ 0,507035
-0,80%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#298
Market cap
€ 213.58M
Volume (24h)
€ 10.15M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Storj

Wat is Storj?

Storj is een gedecentraliseerde cloud storage-oplossing gebouwd op het Ethereum-netwerk. Het platform maakt gebruik van blockchain-technologie om gebruikers de mogelijkheid te bieden om veilig en betrouwbaar bestanden op te slaan en te delen zonder tussenkomst van een centrale autoriteit.

Investeren in Storj

Wil jij profiteren van groeiende populariteit van blockchain-technologie en cloud-opslag. Storj biedt een geweldige kans om te investeren in een innovatief en groeiend platform. Bij Knaken kun je veilig en eenvoudig investeren in Storj en profiteren van de voordelen van gedecentraliseerde opslagoplossingen en de potentie van de snelgroeiende blockchain-industrie. Met Knaken heb je toegang tot een breed scala aan cryptocurrencies en professionele ondersteuning bij het investeren in Storj en andere crypto munten. Mis deze kans niet en begin nu met investeren in Storj bij Knaken! 

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Storj te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Storj te kopen.

  Je kunt Storj selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Storj kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Storj kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Storj te kopen?

  De huidige koers van Storj vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Storj deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Storj kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Storj storten naar Knaken?

  Zoek naar Storj in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Storj stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Storj opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Storj in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Storj alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?