LOADING...

Covalent

Covalent

CQT
Price
€ 0,2188
+ 0,18%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#320
Market cap
€ 157.25M
Volume (24h)
€ 1.31M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Covalent

Wat is Covalent?

Covalent is een blockchain-analyseplatform dat gegevens van meerdere blockchain-netwerken verzamelt, standaardiseert en in één uniform formaat presenteert. Dit stelt ontwikkelaars, onderzoekers en analisten in staat om gemakkelijk inzichten te verkrijgen uit de enorme hoeveelheid blockchain-data die beschikbaar is.

Investeren in Covalent?

Door te investeren in Covalent, investeer je in de toekomst van blockchain-analyse en gegevensvisualisatie. Met de groeiende vraag naar blockchain-gegevens en de toenemende complexiteit van blockchain-netwerken, is er een groeiende behoefte aan betrouwbare en gebruiksvriendelijke analysetools zoals Covalent.Bovendien heeft Covalent al een indrukwekkende lijst van partners en klanten opgebouwd, waaronder grote namen als Binance, Polygon en Avalanche. Dit toont aan dat Covalent wordt erkend als een belangrijke speler in de blockchain-analysemarkt.Als je wilt investeren in de toekomst van blockchain-analyse en gegevensvisualisatie, dan is Covalent zeker een project om in de gaten te houden. Met Knaken kun je nu gemakkelijk en veilig investeren in Covalent en profiteren van de groeiende waarde van dit veelbelovende project.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Covalent te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Covalent te kopen.

  Je kunt Covalent selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Covalent kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Covalent kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Covalent te kopen?

  De huidige koers van Covalent vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Covalent deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Covalent kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Covalent storten naar Knaken?

  Zoek naar Covalent in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Covalent stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Covalent opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Covalent in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Covalent alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?