LOADING...

OmiseGO

OmiseGO

OMG
Price
€ 0,2684615
+ 1,33%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#588
Market cap
€ 40.33M
Volume (24h)
€ 8.51M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over OmiseGO

Wat is OmiseGO?

OmiseGO is een blockchain-platform dat zich richt op het faciliteren van snelle, veilige en goedkope financiële transacties over de hele wereld. Het platform maakt gebruik van een uniek consensusmechanisme genaamd Proof of Stake (PoS) om transacties te verifiëren en beveiligen.

Investeren in OmiseGO?

Als je geïnteresseerd bent in het investeren in cryptocurrencies, dan is OmiseGO zeker een platform om in overweging te nemen. Door te investeren in OmiseGO, heb je de kans om te profiteren van de groeiende populariteit van blockchain-technologie en de potentie van een beter financieel systeem.Bij Knaken, een betrouwbare en ervaren broker, kun je gemakkelijk investeren in OmiseGO. Met lage transactiekosten en een eenvoudig te gebruiken platform, kun je snel en veilig investeren in deze veelbelovende cryptocurrency.Dus, als je op zoek bent naar een nieuwe en spannende investeringsmogelijkheid, overweeg dan zeker OmiseGO bij Knaken!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om OmiseGO te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om OmiseGO te kopen.

  Je kunt OmiseGO selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik OmiseGO kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel OmiseGO kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om OmiseGO te kopen?

  De huidige koers van OmiseGO vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van OmiseGO deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is OmiseGO kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik OmiseGO storten naar Knaken?

  Zoek naar OmiseGO in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je OmiseGO stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik OmiseGO opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek OmiseGO in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je OmiseGO alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?