LOADING...

Internet Computer

Internet Computer

ICP
Price
€ 11,13
-2,13%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#22
Market cap
€ 5.67B
Volume (24h)
€ 54.04M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Internet Computer

Wat is Internet Computer?

Internet Computer is een gedecentraliseerd platform dat is ontworpen om een nieuw soort internet te creëren, waarin gedecentraliseerde applicaties (dApps) direct op de blockchain kunnen worden uitgevoerd zonder tussenkomst van centrale servers. Het doel van Internet Computer is om een open en gedecentraliseerd internet te creëren, waarin gebruikers meer controle hebben over hun persoonlijke gegevens en waarin ontwikkelaars gedecentraliseerde applicaties kunnen bouwen en uitvoeren met een hoge mate van beveiliging en betrouwbaarheid.

Investeren in Internet Computer?

Als je geïnteresseerd bent in het investeren in Internet Computer, dan is Knaken de perfecte broker voor jou! Bij Knaken kun je eenvoudig en veilig Internet Computer tokens kopen en verkopen. Internet Computer heeft een groot potentieel omdat het een nieuw soort internet wil creëren dat veel meer gedecentraliseerd is dan het huidige internet. Het platform heeft al belangrijke partnerships gesloten met grote bedrijven, waaronder Coinbase en Polychain Capital. Met een sterk team van ontwikkelaars en een duidelijke visie op de toekomst van het internet, heeft Internet Computer alles in huis om een belangrijke speler te worden in de toekomst van het internet. Overweeg zeker om in Internet Computer te investeren via Knaken als je op zoek bent naar een innovatieve en veelbelovende investeringsmogelijkheid!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Internet Computer te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Internet Computer te kopen.

  Je kunt Internet Computer selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Internet Computer kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Internet Computer kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Internet Computer te kopen?

  De huidige koers van Internet Computer vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Internet Computer deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Internet Computer kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Internet Computer storten naar Knaken?

  Zoek naar Internet Computer in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Internet Computer stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Internet Computer opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Internet Computer in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Internet Computer alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?