LOADING...

Cartesi

Cartesi

CTSI
Price
€ 0,21905
-4,90%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#311
Market cap
€ 195.13M
Volume (24h)
€ 73.77M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Cartesi

Wat is Cartesi?

Cartesi is een platform dat blockchain-technologie combineert met de kracht van off-chain berekeningen. Hierdoor kunnen ontwikkelaars complexe en geavanceerde applicaties bouwen op een schaalbare, gedecentraliseerde en veilige manier.

Investeren in Cartesi?

Als je op zoek bent naar een veelbelovende investering, overweeg dan om te investeren in Cartesi via Knaken. Door te investeren in Cartesi, investeer je in de toekomst van gedecentraliseerde applicaties en de blockchain-industrie als geheel.Cartesi heeft al een indrukwekkend track record en wordt ondersteund door toonaangevende namen in de industrie. Met de steun van Knaken kun je nu gemakkelijk en veilig investeren in Cartesi en profiteren van de potentie van deze innovatieve blockchain-technologie. Naast Cartesi biedt Knaken vele coins aan zoals Bitcoin, Ethereum, Chainlink, Uniswap, Stacks, Aptos, CardanoDogecoinShiba Inu, TetherLido DAO en Polygon.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Cartesi te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Cartesi te kopen.

  Je kunt Cartesi selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Cartesi kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Cartesi kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Cartesi te kopen?

  De huidige koers van Cartesi vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Cartesi deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Cartesi kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Cartesi storten naar Knaken?

  Zoek naar Cartesi in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Cartesi stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Cartesi opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Cartesi in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Cartesi alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?