LOADING...

Moonbeam

Moonbeam

GLMR
Price
€ 0,2215
-5,93%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#271
Market cap
€ 205.77M
Volume (24h)
€ 4.05M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Moonbeam

Wat is Moonbeam?

Moonbeam is een gedecentraliseerd platform voor slimme contracten dat compatibiliteit biedt met het Ethereum-netwerk en andere populaire blockchain-platforms. Het stelt ontwikkelaars in staat om eenvoudig en efficiënt slimme contracten te bouwen en uit te voeren op verschillende blockchains, waardoor interoperabiliteit en schaalbaarheid worden vergroot.

Investeren in Moonbeam

Maak kennis met de toekomst van slimme contracten en investeer simpel in Moonbeam bij Knaken. Met Moonbeam kun je profiteren van de mogelijkheid om eenvoudig en efficiënt smart contracts te bouwen en uit te voeren op verschillende blockchains, waardoor interoperabiliteit en schaalbaarheid worden vergroot. Moonbeam is een van de meest innovatieve projecten in de blockchain-wereld en heeft al veel aandacht getrokken van investeerders en ontwikkelaars. Mis deze kans niet en investeer in de toekomst van slimme contracten met Moonbeam.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Moonbeam te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Moonbeam te kopen.

  Je kunt Moonbeam selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Moonbeam kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Moonbeam kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Moonbeam te kopen?

  De huidige koers van Moonbeam vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Moonbeam deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Moonbeam kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Moonbeam storten naar Knaken?

  Zoek naar Moonbeam in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Moonbeam stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Moonbeam opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Moonbeam in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Moonbeam alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?