LOADING...

Fetch.ai

Fetch.ai

FET
Price
€ 1,24695
-9,21%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#68
Market cap
€ 1.08B
Volume (24h)
€ 152.28M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Fetch.ai

Wat is Fetch.ai?

Fetch.ai is een gedecentraliseerd platform voor machine learning en kunstmatige intelligentie dat is gebouwd op een geavanceerde blockchain-infrastructuur. Het stelt gebruikers in staat om complexe taken uit te voeren en gegevens te delen zonder tussenpersonen of derde partijen, waardoor efficiëntie, veiligheid en transparantie worden gegarandeerd.

Investeren in Fetch.ai

Maak kennis met de toekomst van kunstmatige intelligentie en investeer in Fetch.ai bij Knaken. Met Fetch.ai kunt u profiteren van de krachtige mogelijkheden van machine learning en geavanceerde blockchain-technologie om complexe taken uit te voeren en waardevolle gegevens te delen. Fetch.ai is een van de meest innovatieve projecten in de blockchain-wereld en heeft al veel aandacht getrokken van investeerders en AI-experts. Mis deze kans niet en investeer in de toekomst van kunstmatige intelligentie met Fetch.ai.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Fetch.ai te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Fetch.ai te kopen.

  Je kunt Fetch.ai selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Fetch.ai kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Fetch.ai kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Fetch.ai te kopen?

  De huidige koers van Fetch.ai vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Fetch.ai deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Fetch.ai kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Fetch.ai storten naar Knaken?

  Zoek naar Fetch.ai in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Fetch.ai stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Fetch.ai opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Fetch.ai in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Fetch.ai alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?