LOADING...

Loopring

Loopring

LRC
Price
€ 0,2484
-1,43%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#189
Market cap
€ 369M
Volume (24h)
€ 14.45M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Loopring

Wat is Loopring?

Loopring is een protocol voor gedecentraliseerde transacties op de Ethereum blockchain. Het stelt gebruikers in staat om veilig en efficiënt tokens te verhandelen zonder afhankelijk te zijn van een centrale partij.

Investeren in Loopring?

Als het gaat om investeren in Loopring via Knaken, zou ik je ten zeerste aanbevelen om te overwegen om een deel van je portefeuille aan dit project toe te wijden. Waarom? Omdat Loopring een van de meest veelbelovende projecten is in de wereld van de gedecentraliseerde financiën (DeFi). Het is een beproefde technologie die al wordt gebruikt door enkele van de grootste namen in de branche.Bovendien heeft Loopring een indrukwekkende track record als het gaat om innovatie en ontwikkeling. Het team werkt voortdurend aan nieuwe functies en verbeteringen, waardoor het protocol steeds sterker wordt en beter in staat is om te concurreren met traditionele centrale exchanges.Met Knaken als broker, heb je toegang tot een gemakkelijk te gebruiken platform dat je in staat stelt om gemakkelijk in te stappen in de wereld van de crypto-investeringen. Dus waarom niet investeren in een project dat de potentie heeft om de toekomst van de financiële wereld te veranderen? Neem vandaag nog de stap en investeer in Loopring via Knaken!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Loopring te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Loopring te kopen.

  Je kunt Loopring selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Loopring kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Loopring kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Loopring te kopen?

  De huidige koers van Loopring vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Loopring deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Loopring kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Loopring storten naar Knaken?

  Zoek naar Loopring in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Loopring stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Loopring opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Loopring in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Loopring alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?