LOADING...

Render

Render

RNDR
Price
€ 7,58815
-3,01%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#34
Market cap
€ 3.16B
Volume (24h)
€ 302.01M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Render

Wat is Render?

Render is een cloud rendering platform dat bedrijven helpt bij het creëren van visueel aantrekkelijke content, zoals 3D-afbeeldingen en animaties. Het biedt een zeer schaalbaar en efficiënt systeem dat bedrijven in staat stelt om hoogwaardige grafische content te produceren zonder dat ze hun eigen dure renderfarm hoeven te bezitten of onderhouden.

Investeren in Render?

Als je op zoek bent naar een investering met veel potentieel, dan is Render een uitstekende keuze. Met de groeiende vraag naar hoogwaardige visuele content, heeft Render zich al gevestigd als een marktleider in de cloud rendering-industrie. Het platform biedt een enorm potentieel voor verdere groei en heeft al vele succesvolle samenwerkingen met grote bedrijven, zoals Sony, Ubisoft en Adidas.Bij Knaken heb jij de kans om te investeren in Render en te profiteren van de enorme groeimogelijkheden. Door te investeren in Render, investeer jij in de toekomst van de cloud rendering-industrie en maak jij kans op een aantrekkelijk rendement op jouw investering. Dus waar wacht je nog op? Investeer vandaag nog in Render bij Knaken en profiteer van de groeiende vraag naar hoogwaardige visuele content!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Render te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Render te kopen.

  Je kunt Render selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Render kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Render kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Render te kopen?

  De huidige koers van Render vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Render deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Render kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Render storten naar Knaken?

  Zoek naar Render in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Render stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Render opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Render in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Render alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?