LOADING...

Flow

Flow

FLOW
Price
€ 0,53
+ 0,37%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#74
Market cap
€ 869.77M
Volume (24h)
€ 22.79M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Flow

Wat is Flow?

Flow (FLOW) is een multifunctionele blockchain die transacties sneller en goedkoper uitvoert. Ooit bekend om alleen gaming-doeleinden en digitale verzamelobjecten, breidt het zich nu uit naar andere ontwikkelingsgebieden. De technologie kwam in actie nadat een bekend handelsspel op een andere bekende blockchain instortte, wat de weg vrijmaakte voor een nieuwe en verbeterde blockchain.Flow is sindsdien uitgegroeid tot een succesvolle blockchain, die zijn valuta ondersteunt waar men FLOW, andere FT's (Fungible Tokens) en NFT's (Non-Fungible Tokens) kan kopen en zijn aanwezigheid in de cryptocurrency-wereld blijft verbeteren.Het is gericht op het leveren van schaalbaarheids- en stabilisatie oplossingen voor applicaties, gaming en andere digitale activa. Flow blijft gedecentraliseerd en evolueert met de hulp van op ontwikkelaars gebaseerde en gerichte blockchain-enthousiastelingen.Het belangrijkste doel van de blockchain is om sharding te voorkomen en tegelijkertijd te blijven schalen op onstuitbare niveaus.Het is een product van Dapper Labs, opgericht door Roham Gharegozlou, Dete Shirley en Mikhael Naayem. Sinds 2020 is het team van Flow uitgebreid tot meer dan 21 teamleden, verspreid over twee landen, de Verenigde Staten en Canada. Vancouver, Canada, is de startlocatie van Flow.Tot op de dag van vandaag heeft Flow vele financieringsrondes ondergaan. De eerste financieringsronde lanceerde het product met een steun van $ 11 miljoen onder leiding van de bekende investeerder A16z.Kort later nam Flow de tweede ronde van fondsen op zich onder leiding van de beroemde NBA-sterren Andre Iguodala en Spencer Dinwiddie om de op games gebaseerde blockchain te ontwikkelen.Vandaag de dag is de financiering in totaal zes rondes met een totaalbedrag van meer dan $ 725.000.000 opgehaald. Het ecosysteem van financiering zal de blockchain blijven ontwikkelen.

Wie heeft Flow gemaakt?

De oprichters hebben Flow gebouwd met hetzelfde team achter CryptoKitties. Dapper Labs staat bekend om zijn sterke partnerschappen in de cryptowereld en de financiële steun van grote investeerders. Het team wil gebruikers meer vertrouwen geven in de cryptowereld door meer consumenten op te nemen in blockchain door middel van gaming.Mede-oprichter en CEO, Roham Gharegozlou, zette de blockchain op de kaart. Hij werd geboren in Iran, maar bracht zijn werkjaren door in een paar verschillende landen voordat hij op 14-jarige leeftijd zijn start-up begon. Hij was ook medeoprichter van een hub die nieuwe platforms en opkomende technologieën ontwikkelt voordat hij Dapper Labs lanceerde. Hij is een peetvader-investeerder die meer dan 15 bedrijven helpt van de grond te komen en succesvol te worden. Roham blijft zijn team vandaag uitbreiden om FLOW verder te duwen, uit te breiden naar nieuwe gebieden en nieuwe doelen te veroveren.Flow's hoofdarchitect, Alex Hentschel, werkte met het team van CryptoKitties en droeg zijn vaardigheden over aan Flow. Alex en Dete Shirley werkten samen om een ​​passende blockchain te bouwen met een perfecte architectuur om miljarden game spelers te ondersteunen. Met hun samenwerking hebben ze een multi-role architectuur met minimale sharding geproduceerd.

Hoe werkt Flow?

Als je bekend bent met de werkwijze van een blockchain, dan begrijp je de fundamenten van Flow. FLOW crypto-blockchain gebruikt knooppunten om de geschiedenis van geverifieerde valutatransacties op te slaan.De blockchain is gericht op het gebruik van een architectuur op meerdere niveaus om het te verwerken werk op te splitsen. Elk niveau bevat een bepaald aantal knooppunten die de transactie in vier fasen zullen voltooien:Verzamel Knooppunten - Ontworpen om netwerkconnectiviteit te verbeteren en gegevens meer beschikbaar te maken voor dapps (gedecentraliseerde applicaties).Consensus Nodes - Helpen bij het organiseren van de volgorde van transacties.Execution Nodes - Bereken transacties sneller en gemakkelijker.Verificatie Knooppunten - Controleer en verifieer de voltooide berekening van uitvoering knooppunten.Elke fase van knooppunten verhoogt de taak efficiëntie die wordt voltooid door het werk te splitsen door deelname aan elke transactie.

Waar wordt de Flow Coin voor gebruikt?

De Flow Coin is een betrouwbare eigen valuta die beschikbaar is om transacties tussen veel ontwikkelaars en gebruikers te voltooien. Een gebruiker verzendt de munt en ontvangt deze met behulp van de Flow-blockchain om het voltooien van het werk in applicaties, gaming en slim contracteren te belonen.De munt wordt in veel spel toepassingen gebruikt voor peer-to-peer betalingsverwerking. Het netwerk beloont gebruikers en ontwikkelaars met munten voor de bovenstaande acties, evenals voor andere service gerelateerde taken. Je kunt Flow tokens zien als een bron van gas: zonder gas beweegt de auto niet. Het verstrekken van Flow-tokens zal fungeren als een stimulans om activiteiten via het netwerk te voltooien.Flow biedt zijn gebruikers ook token beloningen door hun munten in te zetten als borg die het netwerk geldig houdt.

Wat probeert Flow op te lossen?

Flow probeert snellere transacties op te lossen, terwijl efficiëntie een cruciale factor in het proces blijft. Aangezien Flow een product is van Dapper Labs, gebruikt het de vroegere digitale handelsactiva van CryptoKitties als een motivator om de betrokkenheid bij blockchain-technologie te verbeteren.Nadat CryptoKitties enorme problemen ondervonden op een andere blockchain, onderzocht Dapper Labs nieuwe manieren om de schaalbaarheid van de blockchain te verbeteren.Flow heeft de blockchain opgezet om hun problemen in de gamewereld en gedecentraliseerde acties op te lossen. Tegenwoordig streeft Flow ernaar miljoenen gebruikers te ondersteunen met een snellere en efficiëntere methode om andere gedecentraliseerde applicaties te ondersteunen omdat ze betrouwbaarheid in hun werk zagen.

Wat maakt Flow uniek?

Flow is om vele redenen uniek. Het is een native munt die wordt gebruikt voor transacties op de blockchain voor veel hulpprogramma's, waardoor deze waardevoller wordt. Tegenwoordig bieden FLOW-tokens betaling bronnen voor de services die worden geleverd door:ComputerdienstenMiddelste man van uitwisselingGegevens opslagZekerheidBestuurEen groot voordeel van het Flow-netwerk is om te dienen als een marktplaats voor digitale verzamelobjecten en NFT's.De unieke eigenschap van Flow is de mogelijkheid om netwerk efficiëntie te tonen door het totale werk dat wordt uitgevoerd binnen de gaming- en consumenten applicaties te verdelen.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Flow te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Flow te kopen.

  Je kunt Flow selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Flow kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Flow kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Flow te kopen?

  De huidige koers van Flow vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Flow deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Flow kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Flow storten naar Knaken?

  Zoek naar Flow in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Flow stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Flow opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Flow in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Flow alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?