LOADING...

Bancor

Bancor

BNT
Price
€ 0,746
-0,80%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#457
Market cap
€ 107.63M
Volume (24h)
€ 4.99M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Bancor

Wat is Bancor?

Bancor is een gedecentraliseerd protocol voor het uitvoeren van automatische conversies tussen verschillende cryptocurrencies. Het maakt gebruik van slimme contracten om transacties te faciliteren zonder de noodzaak van een tussenpersoon of een beurs. Het protocol maakt gebruik van een eigen token genaamd BNT, dat fungeert als de belangrijkste liquiditeitsbron voor het omzetten van cryptocurrencies.

Investeren in Bancor?

Als je op zoek bent naar een innovatief en veelbelovend cryptocurrency-project, dan moet je Bancor zeker overwegen. Bancor is een gedecentraliseerd protocol dat automatische conversies mogelijk maakt tussen verschillende cryptocurrencies, zonder de noodzaak van een tussenpersoon of een beurs.Door te investeren in Bancor, profiteer je van de groeiende populariteit van gedecentraliseerde financiën (DeFi) en de toenemende vraag naar efficiënte en veilige manieren om cryptocurrencies te verhandelen. Met Bancor's eigen BNT-token als belangrijkste liquiditeitsbron, kun je ook profiteren van het potentieel van de token zelf.Bij Knaken bieden we een veilig en gemakkelijk te gebruiken platform voor het verhandelen van cryptocurrencies, en we zijn verheugd om Bancor toe te voegen aan ons aanbod. Met ons platform kun je eenvoudig BNT kopen en verkopen, en profiteren van de groei van dit veelbelovende project.Investeer vandaag nog in Bancor bij Knaken en profiteer van de toekomst van gedecentraliseerde financiën!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Bancor te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Bancor te kopen.

  Je kunt Bancor selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Bancor kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Bancor kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Bancor te kopen?

  De huidige koers van Bancor vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Bancor deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Bancor kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Bancor storten naar Knaken?

  Zoek naar Bancor in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Bancor stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Bancor opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Bancor in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Bancor alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?