LOADING...

Immutable X

Immutable X

IMX
Price
€ 1,518
-5,30%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#41
Market cap
€ 2.36B
Volume (24h)
€ 51.9M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Immutable X

Wat is Immutable X?

Immutable X is een Ethereum Layer-2 scaling oplossing voor gedecentraliseerde applicaties (dApps). Het maakt het mogelijk om snel en goedkoop transacties uit te voeren op het Ethereum netwerk, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid en decentralisatie.

Investeren in Immutable X

Als jij op zoek bent naar een slimme investering in de wereld van blockchain en cryptocurrencies, dan is Immutable X zeker het overwegen waard. Door te investeren in Immutable X bij Knaken, profiteer je van de groeiende populariteit van dit project en de enorme potentie ervan in de markt.Met Immutable X, kunnen dApps eindelijk schaalbaar worden zonder concessies te doen aan de veiligheid en decentralisatie. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor ontwikkelaars en gebruikers, waardoor de vraag naar het project naar verwachting alleen maar zal toenemen.Als je dus wilt investeren in een veelbelovend project met een sterke toekomst, overweeg dan om Immutable X toe te voegen aan je portfolio bij Knaken. Door te investeren in Immutable X via Knaken profiteer je van een eenvoudige en veilige manier om deze waardevolle cryptocurrency te kopen en te verkopen, terwijl je tegelijkertijd profiteert van de expertise en ondersteuning van een betrouwbare broker.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Immutable X te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Immutable X te kopen.

  Je kunt Immutable X selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Immutable X kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Immutable X kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Immutable X te kopen?

  De huidige koers van Immutable X vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Immutable X deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Immutable X kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Immutable X storten naar Knaken?

  Zoek naar Immutable X in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Immutable X stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Immutable X opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Immutable X in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Immutable X alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?