LOADING...

Powerledger

Powerledger

POWR
Price
€ 0,27705
+ 0,00%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#328
Market cap
€ 150.01M
Volume (24h)
€ 10.21M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Powerledger

Wat is Powerledger?

Powerledger is een blockchain-platform dat zich richt op het decentraliseren van energiehandel en het bevorderen van de groei van hernieuwbare energie. Het maakt gebruik van slimme contracten om de handel in energie tussen producenten, consumenten en energienetwerken mogelijk te maken, waardoor transparantie, efficiëntie en kostenbesparingen worden gerealiseerd.

Investeren in Powerledger?

Als je op zoek bent naar een innovatief en veelbelovend project om in te investeren, dan is Powerledger iets om in overweging te nemen. Dit platform heeft de potentie om de manier waarop we energie verhandelen en gebruiken ingrijpend te veranderen. Door te investeren in Powerledger via Knaken, kun je profiteren van de groeiende vraag naar hernieuwbare energie en de voordelen van blockchain-technologie. Bovendien biedt Knaken een veilig en betrouwbaar handelsplatform met lage tarieven, waardoor het een uitstekende keuze is voor investeerders van alle niveaus. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met investeren in Powerledger bij Knaken en maak deel uit van de toekomst van energiehandel!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Powerledger te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Powerledger te kopen.

  Je kunt Powerledger selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Powerledger kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Powerledger kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Powerledger te kopen?

  De huidige koers van Powerledger vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Powerledger deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Powerledger kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Powerledger storten naar Knaken?

  Zoek naar Powerledger in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Powerledger stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Powerledger opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Powerledger in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Powerledger alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?