LOADING...

SocialBlox
SocialBlox
SBLX
€ 0,00033034
+ 0,00%

DISCLAIMER

Deze coin is beschikbaar op een Decentrale Exchange, waar hij te wisselen is tegen Wrapped Ethereum. De koers fluctueert op basis van vraag, aanbod en de koppeling met Ethereum. SocialBlox biedt via het Knaken platform deze coin aan tegen de huidige marktprijs. Hiermee maakt Knaken het makkelijk om SBLX te kopen. Het verkopen van deze coin is niet mogelijk. Wel biedt Knaken momenteel gratis crypto withdrawals aan voor SBLX waarmee iemand zelf kan besluiten de coin te verkopen via de Decentrale Exchange.

Houd er rekening mee dat Knaken niet kan garanderen dat de coin uiteindelijk ook verkoopbaar is via Knaken. Knaken biedt deze coin aan voor mensen die het project nauw volgen, de coin niet in de nabije toekomst willen verkopen en makkelijk willen instappen in dit project. Doe zelf onderzoek naar deze coin voordat je SBLX koopt.

Social media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van een groot gedeelte van de wereldbevolking. Een relatief nieuw Nederlands blockchain bedrijf heeft grootse plannen om deze invloedrijke wereld van social media behoorlijk op de schop te nemen.

Wat is SocialBlox?

SocialBlox is een nieuwe Nederlandse blockchain start-up. Het is een bedrijf dat zichzelf omschrijft als een ‘privacy first, all-in one’ social media platform dat uitgebreid gebruik maakt van blockchain technologie om een ware revolutie op het gebied van social media te kunnen ontketenen.

Een van de grootste problemen bij veel huidige social media platformen is de privacy van gebruikers. Veelal verdienen dergelijke social media platformen veel geld met het verkopen van gebruikersdata aan de hoogste bieder.

SocialBlox slaat echter een andere weg in. Hier zal de gebruiker niet langer het product zijn. In plaats daarvan staat de privacy van de gebruiker juist centraal. Er zal namelijk geen gebruikersdata aan derde partijen verkocht worden. Dit is in het huidige social media klimaat uniek te noemen.

Daarnaast kunnen gebruikers van SocialBlox er zelfs voor kiezen om geen advertenties of andere pop-ups voorgeschoteld te krijgen. Er bestaat echter ook de keuze om dit wel te aanvaarden en hiervoor krijgen gebruikers een beloning in de vorm van SBLX tokens! De gebruikerservaring staat centraal bij SocialBlox.

Door de unieke bedrijfsvoering van SocialBlox en de grote problemen omtrent de traditionele social media sector is SocialBlox in staat een unieke bijdrage te leveren. Uiteraard wordt dit alles mogelijk gemaakt door implementatie van de unieke blockchain technologie.

Achter de schermen werkt het team van SocialBlox intensief om dit ambitieuze doel werkelijkheid te maken. Zo werd SocialBlox onlangs onder meer hoofdsponsor van FC Emmen en was SocialBlox aanwezig op grote blockchain expo’s in Dubai en Amsterdam.

Hoe werkt SocialBlox?

Een van de kernpunten van het social media platform van SocialBlox zijn de zogeheten ‘challenges’. Door het gebruik van smart contracts kunnen gebruikers andere gebruikers uitdagen op een ludieke manier. Door mee te doen aan dergelijke challenges kunnen gebruikers SBLX tokens verdienen.

Een mooi voorbeeld van een dergelijke challenge is iemand uitdagen om een potje FIFA te winnen. Mocht degene die de uitdaging aanvaardde daadwerkelijk een potje FIFA winnen dan krijgt hij of zij een vooraf afgesproken hoeveelheid tokens ter beloning.

Indien de challenge voltooid wordt zal de SocialBlox community als jury fungeren. Zij bepalen of de challenge daadwerkelijk succesvol is afgerond en dat er geen sprake was van valsspelen of andere diskwalificerende factoren. Als een meerderheid de challenge goedkeurt dan krijgt de winnaar zijn of haar tokens uitgekeerd.

Ook zal SocialBlox een zogeheten ‘reversed marketplace’ hebben. Gebruikers kunnen hier in plaats van dat zij iets te koop aanbieden, zoals op een traditionele online marktplaats, een oproep aan de gemeenschap doen dat zij op zoek zijn naar een bepaald goed. Dit zorgt ervoor dat er niet langer tijd verspild hoeft te worden met het eindeloos zoeken naar het specifieke goed naar wens.

Uiteraard is een blockchain social media platform niet compleet zonder een NFT marktplaats. Ook SocialBlox zal het voor gebruikers mogelijk maken om te handelen in NFT’s, of om zelfs je eigen NFT’s te maken.

Het beheer van het platform wordt gedaan door de SocialBlox community zelf. Door middel van transparante stemrondes kunnen gebruikers mee beslissen over de toekomst van het platform. De SocialBlox community staat dus centraal.

SocialBlox kopen met iDEAL

Voor geïnteresseerden is het mogelijk om extreem vroeg en voor een relatief lage prijs in te stappen in het Nederlandse blockchain project. Inschrijven voor de token sale is een fluitje van cent. De kans om deel te nemen aan de social media revolutie ligt voor het oprapen.

Meer informatie over SocialBlox en de token sale is te vinden op de website.

Naast Socialblox beschikt Knaken.nl over een grote portefeuille coins zoals, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Litcoin, Ripple, Dogecoin, Terra, Shiba Inu, Tether, Polkadot, Chainlink, Stellar Lumens, Tron, Uniswap, Dai, Gnosis, Aave en Algorand.