LOADING...

Akash Network

Akash Network

AKT
Price
€ 3,1327
+ 0,72%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#73
Market cap
€ 852.55M
Volume (24h)
€ 18.86M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Akash Network

Wat is Akash Network?

Akash Network is een decentraal cloud computing platform gebouwd op de blockchain. Het stelt ontwikkelaars in staat om applicaties te bouwen, implementeren en schalen met behulp van gedecentraliseerde nodes over het hele netwerk. Het Akash Network biedt veiligheid, flexibiliteit en kostenbesparingen voor ontwikkelaars en gebruikers.

Investeren in Akash Network?

Ben je op zoek naar een innovatieve manier om te investeren in de blockchain-technologie? Dan zou Akash Network iets voor jou kunnen zijn. Met Akash Network, kan je deelnemen aan het bouwen van de toekomst van gedecentraliseerd cloud computing. Door te investeren in Akash Network via Knaken, kan je profiteren van de groeiende vraag naar efficiënte en kosteneffectieve cloud-oplossingen voor ontwikkelaars. Bovendien kan je bijdragen aan de verwezenlijking van een veiliger en gedecentraliseerd internet. Het is gemakkelijk om te beginnen met investeren in Akash Network, dus waar wacht je nog op? Registreer bij Knaken en maak je eerste investering in Akash Network vandaag nog!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Akash Network te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Akash Network te kopen.

  Je kunt Akash Network selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Akash Network kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Akash Network kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Akash Network te kopen?

  De huidige koers van Akash Network vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Akash Network deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Akash Network kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Akash Network storten naar Knaken?

  Zoek naar Akash Network in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Akash Network stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Akash Network opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Akash Network in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Akash Network alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?