LOADING...

Arbitrum

Arbitrum

ARB
Price
€ 0,64475
-1,10%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#40
Market cap
€ 2.27B
Volume (24h)
€ 138.97M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Arbitrum

Wat is Arbitrum?

Arbitrum is een laag 2 schaaloplossing voor Ethereum en maakt gebruik van optimistic rollups technologie. Het doel is om de snelheid en efficiëntie van transacties op het Ethereum-netwerk te verhogen. Arbitrum stelt gebruikers in staat om transacties buiten het hoofdnetwerk van Ethereum uit te voeren, waardoor congestie en gasvergoedingen worden verminderd.Wanneer je in bezit bent van Arbitrum tokens kun je via web3 ook meebeslissen over de toekomst van Arbitrum netwerk via Snapshot.

Investeren in Arbitrum (ARB)?

Investeren in Arbitrum (ARB) kan een slimme zet zijn voor wie wil profiteren van het potentieel van het Ethereum-ecosysteem. Als een layer 2 scaling-oplossing biedt Arbitrum een snellere, goedkopere en efficiëntere manier om transacties uit te voeren op het Ethereum-netwerk. Met lagere gasvergoedingen en minder congestie kunnen gebruikers toegang krijgen tot het volledige potentieel van Ethereum zonder de hoge kosten en vertragingen van het hoofdnetwerk.Bovendien is de ARB-token een essentieel onderdeel van het Arbitrum-ecosysteem, die dient als het primaire betaalmiddel voor transactiekosten en een manier biedt om deel te nemen aan netwerkgovernance. Naarmate meer gebruikers Arbitrum adopteren, kan de vraag naar ARB toenemen, wat mogelijk leidt tot prijsstijgingen voor investeerders.Over het algemeen biedt het investeren in ARB een unieke kans om in te stappen op een innovatieve technologie die het potentieel heeft om de manier waarop we met het Ethereum-netwerk omgaan te veranderen. Koop $ARB in de Knaken app of via onze webportal.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Arbitrum te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Arbitrum te kopen.

  Je kunt Arbitrum selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Arbitrum kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Arbitrum kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Arbitrum te kopen?

  De huidige koers van Arbitrum vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Arbitrum deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Arbitrum kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Arbitrum storten naar Knaken?

  Zoek naar Arbitrum in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Arbitrum stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Arbitrum opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Arbitrum in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Arbitrum alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?