LOADING...

Ocean Protocol

Ocean Protocol

OCEAN
Price
€ 0,81775
-0,89%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#134
Market cap
€ 503.96M
Volume (24h)
€ 53.61M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Ocean Protocol

Wat is Ocean Protocol?

Ocean Protocol is een gedecentraliseerd dataprotocol dat een infrastructuur biedt voor het delen, uitwisselen en verhandelen van data op een veilige en transparante manier. Het maakt gebruik van blockchain-technologie om de privacy en eigendomsrechten van de data te waarborgen, terwijl het tegelijkertijd gemakkelijker wordt voor bedrijven en individuen om hun data te delen en te verhandelen.

Investeren in Ocean Protocol?

Ben je op zoek naar een innovatieve en potentieel lucratieve investeringsoptie? Dan is Ocean Protocol iets voor jou! Met dit gedecentraliseerde dataprotocol kun je profiteren van de groeiende vraag naar veilige en transparante data-uitwisseling en -verhandeling. Als je investeert via Knaken, kun je eenvoudig en veilig toegang krijgen tot Ocean Protocol en profiteren van de groeimogelijkheden die het biedt. Dus waar wacht je nog op? Investeer vandaag nog in Ocean Protocol bij Knaken en profiteer van de toekomst van data!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Ocean Protocol te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Ocean Protocol te kopen.

  Je kunt Ocean Protocol selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Ocean Protocol kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Ocean Protocol kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Ocean Protocol te kopen?

  De huidige koers van Ocean Protocol vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Ocean Protocol deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Ocean Protocol kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Ocean Protocol storten naar Knaken?

  Zoek naar Ocean Protocol in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Ocean Protocol stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Ocean Protocol opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Ocean Protocol in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Ocean Protocol alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?