LOADING...

Green Satoshi Token

Green Satoshi Token

GST
Price
€ 0,015
+ 0,00%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#687
Market cap
€ 27.73M
Volume (24h)
€ 431.78K
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Green Satoshi Token

Green Satoshi Token is een Solana en BSC-token die je kunt gebruiken voor een Web3-lifestyleapp. Het concept is zo ongeveer dat je kunt "bewegen om te verdienen" en in de app kunt resultaten kunt delen. GST kan ook worden gebruikt voor het handelen in digitale items.

Wat is Green Satoshi Token?

Green Satoshi Token is een cryptocurrency die zich richt op duurzaamheid en milieubewustzijn. Het is gebaseerd op de blockchain-technologie van Bitcoin, maar heeft enkele belangrijke kenmerken die het onderscheiden van andere cryptocurrencies.

Investeren in Green Satoshi Token?

Als jij geïnteresseerd bent in het investeren in cryptocurrencies en je wilt tegelijkertijd bijdragen aan een beter milieu, dan is Green Satoshi Token een goede keuze voor jou. Het is een unieke kans om je investeringen te combineren met een positieve impact op de wereld.Bij Knaken kun jij gemakkelijk en veilig investeren in Green Satoshi Token. Waar wacht je nog op? Investeer nu in Green Satoshi Token bij Knaken en draag bij aan een groenere toekomst!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Green Satoshi Token te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Green Satoshi Token te kopen.

  Je kunt Green Satoshi Token selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Green Satoshi Token kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Green Satoshi Token kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Green Satoshi Token te kopen?

  De huidige koers van Green Satoshi Token vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Green Satoshi Token deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Green Satoshi Token kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Green Satoshi Token storten naar Knaken?

  Zoek naar Green Satoshi Token in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Green Satoshi Token stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Green Satoshi Token opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Green Satoshi Token in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Green Satoshi Token alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?