LOADING...

Planq

Planq

PLQ
Price
€ 0,0144619
+ 0,00%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#3607
Market cap
Unknown
Volume (24h)
€ 91.97K
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Planq

Planq crypto

De cryptocurrency Planq is een open-source layer-1 blockchainproject dat wordt beschouwd als een robuust platform voor het bouwen van mobiel benaderbare applicaties. Opgericht in 2022 en gelanceerd in 2023, biedt Planq een open-source blockchain-platform dat is ontworpen om een schaalbaar ecosysteem van decentrale applicaties te lanceren, die toegankelijk zijn vanaf mobiele apparaten.Planq is een blockchain van Nederlandse oorsprong en wordt momenteel ontwikkeld door Planq Dev in Nederland, met bijdragen van zelfstandige teams wereldwijd. Planq, ook bekend onder de token PLQ, is een snelgroeiende cryptocurrency die concurreert met blockchain-platforms zoals Ethereum en Kava vanwege lagere transactiekosten en toenemende waarde op de gedecentraliseerde markt.

Wat is Planq?

Planq wordt beschouwd als een van de meest veelbelovende cryptocurrencies in 2024 en biedt innovatieve projecten en applicaties, waaronder platforms voor tokenhandel op de Planq Blockchain, NFT's (niet-fungible tokens), compatibele crypto-wallets en betalingsmogelijkheden.Voordelen van het investeren in PLQ-cryptocurrency zijn onder andere:

 • Een snelle stijging in populariteit en waarde, waardoor het een krachtige rivaal wordt van Ethereum en andere layer-1 blockchains.
 • Snelle transactieverwerking op de Planq blockchain, vergelijkbaar met Ethereum maar sneller en aanzienlijk kosteneffectief.
 • Lage handelskosten, inclusief transactiekosten.
 • Slimme contracten met een Proof of Stake-mechanisme.
 • Energiezuinig platform met staking rewards tot wel 15%, beschikbaar via het Knaken-platform.
 • Een gerichte benadering van mobiele gebruikers, in plaats van desktopgebruikers.

Planq versus andere chains

Planq kreeg snel momentum als een opkomend ecosysteem, vooral na hun notering bij Knaken. Met hun unieke benadering hebben ze weinig tot geen directe concurrentie op de markt. Planq is de eerste blockchain die zich volledig richt op het brengen van Web3-applicaties naar mobiele telefoons.

Planq kopen met iDEAL

Het aanschaffen van Planq met iDEAL op Knaken is eenvoudig met slechts een paar muisklikken. Selecteer "Planq" als de gewenste cryptocurrency, voer het aantal coins in en kies uw betaalmethode. Alternatieve betaalmethoden zijn onder andere creditcard, Bancontact en Giropay.

Goede redenen om Planq te kopen

Planq is compatibel met verschillende cryptocurrency-wallets en platforms. Als Nederlandse partij wordt Planq als wellicht betrouwbaarder beschouwd dan de meeste alternatieve coins. Planq bevindt zich nog in de vroege fase van zijn levenscyclus en heeft daardoor nog veel groeipotentieel.

Overzicht

Planq onderscheidt zich met zijn focus op een mobiel benaderbaar ecosysteem van applicaties, waardoor ook mensen in landen zonder desktops gebruik kunnen maken van blockchain- en cryptotechnologie. Investeerders krijgen toegang tot nieuwe Planq-projecten en platforms via Airdrops, waardoor het een cryptocurrency is om in de gaten te houden voor de toekomst.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Planq te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Planq te kopen.

  Je kunt Planq selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Planq kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Planq kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Planq te kopen?

  De huidige koers van Planq vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Planq deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Planq kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Planq storten naar Knaken?

  Zoek naar Planq in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Planq stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Planq opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Planq in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Planq alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?