LOADING...

Audius

Audius

AUDIO
Price
€ 0,14895
-8,05%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#275
Market cap
€ 198.92M
Volume (24h)
€ 9.34M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Audius

Wat is Audius?

Audius is een gedecentraliseerd muziekstreamingplatform dat artiesten in staat stelt om hun muziek rechtstreeks aan hun fans te leveren, zonder tussenkomst van een tussenpersoon. Het platform gebruikt blockchain-technologie om transparantie en eigendom van inhoud te garanderen, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een snelle en betaalbare distributie van muziek.

Investeren in Audius?

Ben je op zoek naar een nieuwe kans om te investeren in de toekomst van muziek? Dan is Audius misschien wel de juiste keuze voor jou! Dit platform stelt artiesten in staat om hun muziek rechtstreeks aan hun fans te leveren, waardoor de noodzaak van tussenpersonen wordt geëlimineerd en de kosten worden verlaagd. Met de kracht van blockchain-technologie garandeert Audius transparantie en eigendom van inhoud, wat resulteert in een eerlijke en rechtvaardige beloning voor artiesten. Dus waarom zou je niet investeren in deze innovatieve oplossing voor muziekstreaming? En waarom zou je niet beginnen bij Knaken, een betrouwbare broker die je kan helpen bij het investeren in Audius en andere opwindende nieuwe technologieën? Begin vandaag nog en investeer in de toekomst van muziek met Audius en Knaken!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Audius te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Audius te kopen.

  Je kunt Audius selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Audius kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Audius kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Audius te kopen?

  De huidige koers van Audius vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Audius deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Audius kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Audius storten naar Knaken?

  Zoek naar Audius in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Audius stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Audius opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Audius in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Audius alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?