LOADING...

Synthetix

Synthetix

SNX
Price
€ 1,9155
-6,71%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#105
Market cap
€ 674.21M
Volume (24h)
€ 18.61M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Synthetix

Wat is Synthetix?

Synthetix is een decentraal financieel protocol gebouwd op de Ethereum blockchain. Het stelt gebruikers in staat om synthetische activa te creëren die de waarde van echte activa nabootsen, zoals cryptocurrencies, grondstoffen, fiat-valuta's en zelfs aandelen. Deze synthetische activa worden SNX genoemd en worden gebruikt als onderpand om andere synthetische activa te creëren of om te worden verhandeld op gedecentraliseerde beurzen.

Investeren in Synthetix?

Ben jij op zoek naar de volgende grote investeringskans? Overweeg dan om te investeren in Synthetix via Knaken! Synthetix is een innovatief financieel protocol dat de mogelijkheid biedt om synthetische activa te creëren en verhandelen op een veilige en gedecentraliseerde manier. Met Synthetix kun je profiteren van de groeiende wereld van gedecentraliseerde finance, dus waar wacht je nog op? Investeer vandaag nog in Synthetix via Knaken en begin met het bouwen van jouw financiële toekomst!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Synthetix te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Synthetix te kopen.

  Je kunt Synthetix selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Synthetix kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Synthetix kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Synthetix te kopen?

  De huidige koers van Synthetix vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Synthetix deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Synthetix kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Synthetix storten naar Knaken?

  Zoek naar Synthetix in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Synthetix stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Synthetix opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Synthetix in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Synthetix alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?