LOADING...

Axie Infinity

Axie Infinity

AXS
Price
€ 5,163
+ 0,01%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#77
Market cap
€ 823.55M
Volume (24h)
€ 22.38M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Axie Infinity

Wat is Axie infinity?

Axie Infinity is een monster-battling game waarin teams van schattige monsters genaamd Axies het tegen elkaar opnemen in online gevechten (games).De game draait op de Ethereum-blockchain met behulp van Ronin, een zijketen die de kosten en transactievertragingen helpt minimaliseren. Het is voornamelijk gericht op turn-based gevechten, hetzij tegen computergestuurde Axie-teams of live tegenstanders via internet (multiplayer gameplay).

Axie

In-game-items worden weergegeven door NFT's of niet-vervangbare tokens. Deze cryptografisch unieke tokens kunnen worden gekoppeld aan digitale content in het geval van Axie Infinity, de Axies en landpercelen die het spel bevolken. In tegenstelling tot conventionele in-game items, verleent de NFT het eigendom aan de koper; je kunt Axies ruilen op de online marketplace van het spel voor echt geld.Je kunt ook Axies kweken, waarmee je in potentie krachtigere teams mee kunt bouwen en extra NFT's kunt scoren om op de online markt te verkopen aan andere spelers van Axie Infinity. Sommige Axie NFT's hebben op dit moment een waarde van maar liefst 300 ETH per stuk verkocht, of meer dan €600.000 euro.

De missie van Axie Infinity

Axie Infinity is waar cryptocurrency en gaming elkaar ontmoeten. De missie van Axie is om blockchain-technologie op een leuke manier naar de massa te brengen. Het is een play-to-earn-crypto die is gebouwd op het Ethereum (ETH) -netwerk.

Is Axie Infinity een goede investering?

Een eigenschap die Axie Infinity tot een goede investeringsmogelijkheid maakt, is het nut dat de token heeft bij het spelen van online games. De game heeft momenteel meer dan 2,8 miljoen dagelijkse spelers, met maar liefst €3,6 miljard aan AXS die in de game worden verhandeld. Naarmate deze cijfers zich vermenigvuldigen, kan de AXS-munt in waarde stijgen. Door AXS Coin vast te houden, kunnen gebruikers ook direct zeggenschap hebben over hoe het spel wordt uitgevoerd en hoe het in de toekomst zal worden beheerd.

Axie Infinity game

Gaming is al jaren stilletjes een belangrijke industrie in de entertainmentsector, maar net als veel andere digitale ervaringen heeft de pandemie bijgedragen aan een buitensporige groei. In 2020 begonnen 50 miljoen Amerikanen met gamen volgens Morgan Stanley Research, een stijging van 31% op jaarbasis. Vergelijk dat eens met de voorgaande twee jaar, toen het aantal gebruikers met slechts 7% groeide. Dit is alleen nog maar Amerika, waardoor de gaming industrie en Axie Infinity een geweldige combinatie kan zijn met exponentiële groeimogelijkheden naar de toekomst

Axie Infinity kopen met iDEAL

Naast Axie Infinity beschikt Knaken.nl over een grote portefeuille coins zoals, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Litecoin, Ripple, Dogecoin, Terra, Shiba Inu, Tether, Polkadot, Chainlink, Stellar Lumens, Tron, Uniswap, Dai, Gnosis, Aave en Algorand.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Axie Infinity te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Axie Infinity te kopen.

  Je kunt Axie Infinity selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Axie Infinity kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Axie Infinity kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Axie Infinity te kopen?

  De huidige koers van Axie Infinity vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Axie Infinity deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Axie Infinity kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Axie Infinity storten naar Knaken?

  Zoek naar Axie Infinity in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Axie Infinity stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Axie Infinity opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Axie Infinity in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Axie Infinity alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?