LOADING...

Axie Infinity
Axie Infinity
AXS
€ 10,23
-2,28%
Volume 24u € 128.258.668

Wat is Axie infinity?

Axie Infinity is een monster-battling game waarin teams van schattige monsters genaamd Axies het tegen elkaar opnemen in online gevechten (games).

De game draait op de Ethereum-blockchain met behulp van Ronin, een zijketen die de kosten en transactievertragingen helpt minimaliseren. Het is voornamelijk gericht op turn-based gevechten, hetzij tegen computergestuurde Axie-teams of live tegenstanders via internet (multiplayer gameplay).

Axie

In-game-items worden weergegeven door NFT's of niet-vervangbare tokens. Deze cryptografisch unieke tokens kunnen worden gekoppeld aan digitale content in het geval van Axie Infinity, de Axies en landpercelen die het spel bevolken. In tegenstelling tot conventionele in-game items, verleent de NFT het eigendom aan de koper; je kunt Axies ruilen op de online marketplace van het spel voor echt geld.

Je kunt ook Axies kweken, waarmee je in potentie krachtigere teams mee kunt bouwen en extra NFT's kunt scoren om op de online markt te verkopen aan andere spelers van Axie Infinity. Sommige Axie NFT's hebben op dit moment een waarde van maar liefst 300 ETH per stuk verkocht, of meer dan €600.000 euro.

De missie van Axie Infinity

Axie Infinity is waar cryptocurrency en gaming elkaar ontmoeten. De missie van Axie is om blockchain-technologie op een leuke manier naar de massa te brengen. Het is een play-to-earn-crypto die is gebouwd op het Ethereum (ETH) -netwerk.

Is Axie Infinity een goede investering?

Een eigenschap die Axie Infinity tot een goede investeringsmogelijkheid maakt, is het nut dat de token heeft bij het spelen van online games. De game heeft momenteel meer dan 2,8 miljoen dagelijkse spelers, met maar liefst €3,6 miljard aan AXS die in de game worden verhandeld. Naarmate deze cijfers zich vermenigvuldigen, kan de AXS-munt in waarde stijgen. Door AXS Coin vast te houden, kunnen gebruikers ook direct zeggenschap hebben over hoe het spel wordt uitgevoerd en hoe het in de toekomst zal worden beheerd.

Axie Infinity game

Gaming is al jaren stilletjes een belangrijke industrie in de entertainmentsector, maar net als veel andere digitale ervaringen heeft de pandemie bijgedragen aan een buitensporige groei. In 2020 begonnen 50 miljoen Amerikanen met gamen volgens Morgan Stanley Research, een stijging van 31% op jaarbasis. Vergelijk dat eens met de voorgaande twee jaar, toen het aantal gebruikers met slechts 7% groeide. Dit is alleen nog maar Amerika, waardoor de gaming industrie en Axie Infinity een geweldige combinatie kan zijn met exponentiële groeimogelijkheden naar de toekomst

Axie Infinity coin

Axie uploadt constant NFT-games en gerelateerde content op YouTube om de gaming en entertainment community te betrekken in Axie Infinity. Het Axie Infinity-ecosysteem heeft ook zijn eigen unieke governance-token, bekend als Axie Infinity Shards (AXS), die de gemeenschap controle geeft over het token en hen in staat stelt de schatkist onder controle te houden en transacties van fondsen transparant zijn.Het AXS-token is een ERC-20-token dat is gelanceerd op de Ethereum-blockchain, waardoor het veilig is, met Ethereum's Proof-of-Work (PoW) consensusmechanisme. Begin 2021 migreerde Axie Infinity zijn NFT-tokens, inclusief Axies, Land en andere in-game token-items van het Loom Network naar een op maat gemaakte sidechain op Ethereum, bekend als Ronin. Ronin, een applicatiespecifieke sidechain die op maat is gemaakt voor Axie Infinity, ondersteunt vrijwel onmiddellijke transactiebevestigingen, lagere gasfee kosten en is in staat om Axie Infinity te helpen opschalen.Op het moment van schrijven op 28 maart 2022 toonden CoinMarketCap-gegevens de Axie Infinity-tokenprijs op $70,15, met een marktkapitalisatie van $4,24 miljard (£ 3,23 miljard) en 60,9 miljoen AXS-munten in omloop. De huidige ranking van de munt was #39 en wordt verhandeld op Knaken.nl.

Axie Infinity kopen met iDEAL

Naast Axie Infinity beschikt Knaken.nl over een grote portefeuille coins zoals, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Litecoin, Ripple, Dogecoin, Terra, Shiba Inu, Tether, Polkadot, Chainlink, Stellar Lumens, Tron, Uniswap, Dai, Gnosis, Aave en Algorand.