Eenvoudig en snel overstappen

Direct overstappen

Overstappen

Je crypto munten veilig bewaren is vaak nog een hele uitdaging. We hebben gezien dat exchanges in de problemen kunnen komen, en ook crypto in eigen beheer bewaren brengt nog veel risico met zich mee.

Denk je erover om (deels) je crypto onder te brengen bij Knaken? Wij helpen graag en bieden je persoonlijke ondersteuning.

Roltrappen omringd door moderne architectuur vanaf onder bekeken

Persoonlijk plan

Wij begrijpen dat iedereen anders is. Maak samen met ons een persoonlijk plan zodat jij in goed vertrouwen je crypto kunt bewaren. Of je je crypto nou zelf bewaart in een wallet, bij Knaken of een beetje bij beide.

‘Be your own bank’ horen we vaak in de cryptowereld. Maar, je zal niet de eerste zijn die z’n sleutels verliest. We hebben veel ervaring met het veilig opslaan van crypto en het adviseren van klanten en partners hoe ze dit moeten doen.

Wij helpen je de stappen te nemen waar jij je goed bij voelt.

Neem de stap
Samen zitten om een persoonlijk plan te maken met onze hulp

Gemakkelijk overstappen

Open account klembord icoonOpen account
Verificatie icoonVerificatie
Test transactie taart diagram icoonTest transactie
Overstappen pijl links / pijl rechts icoonOverstappen
 • Wat zijn de kosten van de overstapservice?

  In de meeste situaties is de overstap service gratis. Momenteel hebben we een actie dat we je gratis 1 uur helpen met het overzetten van je digitale valuta vanaf andere platforms. We bieden deze dienst op afstand en bij ons op locatie aan. Heb je interesse in een soepele overstap naar Knaken? Neem gerust contact met ons op om te kijken wat de opties zijn.

 • Hoe zet ik mijn crypto’s over van Binance naar Knaken?

  Om crypto's over te zetten van Binance naar Knaken, ga je naar de 'withdraw' pagina op Binance en selecteer je de crypto die je wilt overzetten. Voeg je Binance wallet toe aan je Knaken account en verifieer deze. Voer vervolgens het adres van je Knaken portemonnee in op Binance en bevestig de transactie. Let erop dat je de juiste crypto selecteert en het juiste adres invoert, anders kan de transactie mislukken of kan de crypto naar een verkeerd adres worden gestuurd. Kom je er niet uit? Neem contact op met onze support afdeling of maak een afspraak om de overstap te regelen.

 • Hoe zet ik mijn crypto’s over van Bitvavo naar Knaken?

  Om crypto's over te zetten van Bitvavo naar Knaken, ga je eerst naar de 'withdraw' pagina op Bitvavo en selecteer je de crypto die je wilt overzetten. Voeg je Bitvavo wallet toe aan je Knaken account en verifieer deze. Nadat de verificatie is voltooid, voer je het adres van je Knaken portemonnee in op Bitvavo en bevestig je de transactie. Let erop dat je de juiste crypto selecteert en het juiste adres invoert, anders kan de transactie mislukken of kan de crypto naar een verkeerde adres worden gestuurd. Kom je er niet uit? Neem contact op met onze support afdeling of maak een afspraak om de overstap te regelen.

 • Bezit ik zelf de munten wanneer ik deze op een exchange koop?

  Wanneer je munten koopt op een exchange, ben je zelf eigenaar van deze munten. Houd er wel rekening mee dat wanneer de exchange uw digitale assets beheert meestal de privésleutels van de portemonnee waar de munten op staan niet in uw bezit zijn. Dit houdt in dat de exchange de controle heeft over de munten en je afhankelijk bent van hun beleid en veiligheid om toegang tot je munten te krijgen. Het is daarom aan te traden om munten die je langer wenst te bewaren na aankoop op te slaan in een eigen cold wallet. Kom je hier niet uit? Neem contact op met onze support afdeling of maak een afspraak om de overstap te regelen.

 • Wat is cold storage?

  Cold storage is een methode om cryptocurrency offline op te slaan om het te beschermen tegen hacking of diefstal. Dit kan worden gedaan door de privésleutels van een portemonnee op een hardwareapparaat of op een wallet applicatie op je mobiele telefoon op te slaan. Houd er rekening mee dat je nu zelf verantwoordelijk bent over de veiligheid van je digitale assets. Maak backups van de sleutels en sla deze op een veilig locatie op. Kom je hier niet uit? Neem contact op met onze support afdeling of maak een afspraak om de overstap te regelen.

 • Hoe gebruik ik een Trezor of Ledger?

  Om een Trezor of Ledger te gebruiken, moet je eerst de hardware wallet aansluiten op een computer of mobiele telefoon. Daarna kun je een wallet op de hardware wallet installeren en de privésleutels van de portemonnee importeren of genereren. Daarna kun je de hardware gebruiken om transacties te ondertekenen en te bekijken. Houd er rekening mee dat je nu zelf verantwoordelijk bent over de veiligheid van je digitale assets. Maak backups van de sleutels en sla deze op een veilig locatie op. Kom je hier niet uit? Neem contact op met onze support afdeling of maak een afspraak om de overstap te regelen.

 • Hoe verstuur ik mijn crypto naar mijn cold wallet?

  Om cryptovaluta naar een cold wallet te versturen, moet je eerst de privésleutels van de portemonnee importeren of genereren op de cold wallet. Voeg je cold wallets toe aan je Knaken account en verifieer deze. Nadat de verificatie is voltooid, kies je het adres van je cold wallet bij de opname bij Knaken en bevestig je de transactie. Let erop dat je de juiste cryptovaluta selecteert en het juiste adres invoert, anders kan de transactie mislukken of kunnen de cryptomunten naar een verkeerd adres worden gestuurd. Kom je er niet uit? Neem contact op met onze support afdeling of maak een afspraak om de overstap te regelen.

Klaar om Knaken te ontdekken?