LOADING...

My Neighbor Alice

My Neighbor Alice

ALICE
Price
€ 1,122
+ 0,17%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#478
Market cap
€ 81.71M
Volume (24h)
€ 12.04M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over My Neighbor Alice

Wat is My Neigbour Alice?

My Neighbour Alice is een gedecentraliseerd virtual real estate (VRE) platform gebouwd op de Binance Smart Chain. Het platform stelt gebruikers in staat om hun eigen virtuele eilanden te creëren en te beheren en om deel te nemen aan een levendige gemeenschap van gamers, creatievelingen en investeerders.

Investeren in My Neigbour Alice?

Maak kennis met de spannende wereld van virtual real estate met ALICE coin. Bij Knaken kunt u gemakkelijk ALICE coin kopen en deelnemen aan het My Neighbour Alice-ecosysteem. Met ALICE coin kunt u virtuele eilanden creëren en beheren, deelnemen aan de gemeenschap en profiteren van de groeiende populariteit van virtual real estate. My Neighbour Alice is een van de meest opwindende projecten in de blockchain-gamingwereld en heeft al veel aandacht getrokken van investeerders en gamers. Mis deze kans niet en investeer in de toekomst van virtual real estate met ALICE coin.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om My Neighbor Alice te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om My Neighbor Alice te kopen.

  Je kunt My Neighbor Alice selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik My Neighbor Alice kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel My Neighbor Alice kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om My Neighbor Alice te kopen?

  De huidige koers van My Neighbor Alice vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van My Neighbor Alice deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is My Neighbor Alice kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik My Neighbor Alice storten naar Knaken?

  Zoek naar My Neighbor Alice in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je My Neighbor Alice stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik My Neighbor Alice opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek My Neighbor Alice in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je My Neighbor Alice alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?