LOADING...

Orchid

Orchid

OXT
Price
€ 0,126315
+ 4,08%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#365
Market cap
€ 134.4M
Volume (24h)
€ 11.16M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Orchid

Wat is Orchid?

Orchid is een decentraal VPN-netwerk dat gebruikers in staat stelt om veilig en anoniem te communiceren en toegang te krijgen tot het internet. Het platform maakt gebruik van blockchain-technologie om de privacy van gebruikers te waarborgen en biedt een peer-to-peer netwerk waarop gebruikers bandbreedte kunnen delen en kopen van andere gebruikers.

Investeren in Orchid?

Orchid is een revolutionair platform dat het internet veiliger en anoniemer maakt. Met Orchid kun je veilig en anoniem browsen, streamen en communiceren.Als je wilt investeren in de toekomst van het internet en tegelijkertijd je eigen online privacy wilt beschermen, dan is Orchid een slimme keuze. Het platform maakt gebruik van blockchain-technologie om de privacy van gebruikers te waarborgen en biedt een peer-to-peer netwerk waarop gebruikers bandbreedte kunnen delen en kopen van andere gebruikers.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Orchid te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Orchid te kopen.

  Je kunt Orchid selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Orchid kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Orchid kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Orchid te kopen?

  De huidige koers van Orchid vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Orchid deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Orchid kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Orchid storten naar Knaken?

  Zoek naar Orchid in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Orchid stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Orchid opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Orchid in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Orchid alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?