LOADING...

GMX

GMX

GMX
Price
€ 28,48
-2,79%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#186
Market cap
€ 294.17M
Volume (24h)
€ 15.02M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over GMX

Wat is GMX?

GMX is een gedecentraliseerde swap en spot exchange die lage tradingkosten en prijsimpacttransacties ondersteunt. GMX ondersteunt Avalanche en Arbitrum netwerk en maakt spot- en futures on-chain mogelijk. Handelaren kunnen GMX gebruiken om gemakkelijk cryptocurrency on-chain te verhandelen door simpelweg hun wallet te koppelen. GMX heeft een native token genaamd GMX, die fungeert als governance-, utility- en investingtoken voor het GMX-protocol. Het GMX-token stelt gemeenschapsleden in staat om voorstellen te creëren of te stemmen (een DAO) op ingediende voorstellen en is ontworpen om de financiële groei van het GMX-ecosysteem te bevorderen en investeerders en gebruikers van het platform te belonen.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om GMX te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om GMX te kopen.

  Je kunt GMX selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik GMX kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel GMX kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om GMX te kopen?

  De huidige koers van GMX vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van GMX deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is GMX kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik GMX storten naar Knaken?

  Zoek naar GMX in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je GMX stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik GMX opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek GMX in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je GMX alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?