LOADING...

PAX Gold

PAX Gold

PAXG
Price
€ 2.201,76
+ 0,47%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#129
Market cap
€ 444.49M
Volume (24h)
€ 3.85M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over PAX Gold

Wat is PAX Gold?

PAX Gold is een digitale representatie van fysiek goud dat wordt ondersteund door de blockchain-technologie. Elke token van PAX Gold is gekoppeld aan één ounce van LBMA-gecertificeerd goud dat wordt opgeslagen in een beveiligde kluis in Londen.

Investeren in PAX Gold?

Wil je investeren in goud zonder het gedoe van het kopen, opslaan en verzekeren van fysiek goud? Dan is PAX Gold de perfecte investeringsoptie voor jou! Bij Knaken kun je gemakkelijk PAX Gold kopen en verkopen, en profiteren van de voordelen van deze digitale representatie van fysiek goud. Met PAX Gold kun je profiteren van de stabiliteit van goud, terwijl je ook de flexibiliteit hebt om te handelen in kleinere hoeveelheden en zonder de hoge kosten en het risico van het bezitten van fysiek goud. Met Knaken kun je gemakkelijk en veilig investeren in PAX Gold en profiteren van de voordelen van deze op blockchain gebaseerde activa. Begin vandaag nog met investeren in PAX Gold bij Knaken en laat je portefeuille groeien met de stabiliteit en waarde van goud!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om PAX Gold te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om PAX Gold te kopen.

  Je kunt PAX Gold selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik PAX Gold kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel PAX Gold kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om PAX Gold te kopen?

  De huidige koers van PAX Gold vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van PAX Gold deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is PAX Gold kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik PAX Gold storten naar Knaken?

  Zoek naar PAX Gold in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je PAX Gold stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik PAX Gold opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek PAX Gold in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je PAX Gold alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?