Externe wallet adres toevoegen

Wanneer je bij Knaken crypto koopt, betekent het dat je ook echt de crypto in je Knaken wallet krijgt. Wij bieden onze klanten dan ook de mogelijkheid om crypto op te nemen en te storten.

Omdat we onder toezicht vallen van De Nederlandsche Bank is het nodig om de externe wallet waarnaar je crypto verstuurt of van wilt opnemen te verifiëren. Je moet aantonen dat je het externe wallet adres zelf in beheer hebt. Het mag een exchange wallet (bijv. Binance of Coinbase) of een privé wallet  (bijv. Trust Wallet, Ledger of Metamask) zijn. Neem gerust contact op met [email protected] als je hier vragen over hebt.

  1. Open de Knaken app en ga naar instellingen. Scrol naar beneden en selecteer Externe wallets en vervolgens "toevoegen externe wallet".

2. In het bovenste veld selecteer je de coin in die je wilt versturen.

Kopieer de public key (adres) van je externe wallet en plak deze in het tweede veld. Knaken zorgt dan dat het juiste netwerk geselecteerd wordt en de wallet ook gebruikt kan worden om eventueel in de toekomst andere coins naar te versturen of van op te nemen.

verificatie1

3. Selecteer “verifieer nu” bij het toegevoegde adres en kies vervolgens of je een screenshot wilt uploaden of een foto wilt maken. Je moet dit twee keer doen.

Let op: Beide afbeeldingen moeten van de externe exchange of de wallet gemaakt worden en dus niet een afbeelding van de blockchain explorer of je knaken account.

  • Op de eerste afbeelding moet het externe wallet adres zichtbaar zijn. Het moet duidelijk zijn welke exchange/wallet software je gebruikt. In de browser moet het volledige scherm, dus ook de adresbalk zichtbaar zijn.
  • Op de tweede afbeelding moet de transactiegeschiedenis zichtbaar zijn. Bij een exchange wallet is dit soms niet mogelijk, je kunt dan dezelfde afbeelding gebruiken als de eerste.

Je hebt nu de stappen doorlopen. Wij zullen bekijken of de documenten voldoende zijn en je ontvangt een bevestiging wanneer de externe wallet is toegevoegd!

Ontdek meer blogs