LOADING...

TerraUSD

TerraUSD

UST
Price
€ 0,01818
-12,37%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#9999999
Market cap
€ 701.24M
Volume (24h)
€ 108.66M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over TerraUSD

Wat is Terra USD?

Terra USD is een stablecoin, wat betekent dat het een digitale valuta is die is gekoppeld aan de waarde van de Amerikaanse dollar. Het wordt ondersteund door een blockchain-netwerk genaamd Terra, dat is ontworpen om snelle en goedkope transacties mogelijk te maken.

Investeren in Terra USD?

Als je geïnteresseerd bent in het investeren in Terra USD, kan ik je aanraden om eens te kijken naar de mogelijkheden bij Knaken. Knaken is een gerenommeerde broker die je de mogelijkheid biedt om gemakkelijk en veilig in Terra USD te investeren. Met hun gebruiksvriendelijke platform kun je snel aan de slag en profiteren van de voordelen van deze digitale valuta.Investeren in Terra USD kan een slimme zet zijn, omdat het je de mogelijkheid biedt om te profiteren van de stabiliteit van de Amerikaanse dollar, terwijl je tegelijkertijd kunt profiteren van de voordelen van blockchain-technologie. Bovendien biedt Terra USD een alternatief voor traditionele betaalmethoden en kan het een nuttige toevoeging zijn aan je beleggingsportfolio. Bij Knaken kun je gemakkelijk en veilig investeren in Terra USD, dus waar wacht je nog op?

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om TerraUSD te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om TerraUSD te kopen.

  Je kunt TerraUSD selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik TerraUSD kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel TerraUSD kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om TerraUSD te kopen?

  De huidige koers van TerraUSD vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van TerraUSD deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is TerraUSD kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik TerraUSD storten naar Knaken?

  Zoek naar TerraUSD in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je TerraUSD stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik TerraUSD opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek TerraUSD in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je TerraUSD alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?