LOADING...

Gnosis
Gnosis
GNO
€ 111,30
-0,48%
Volume 24u € 4.217.128

Wat is Gnosis-crypto?

Gnosis is een coin die is gebouwd op het Ethereum-netwerk en is gemaakt om een ​​open-source raamwerk te bieden voor een voorspellingsmarkt. Het langetermijndoel van Gnosis is om een ​​plek te creëren om de decentralisatie van voorspellingsmarkten aan te moedigen. Een voorspellingsmarkt is een markt waar mensen contracten kunnen verhandelen die betalen op basis van de uitkomsten van onbekende toekomstige gebeurtenissen.

Dit voorspellingskader is ontworpen om open te staan ​​voor iedereen over de hele wereld, waar voorspellingsmarkten uit het verleden streng werden bewaakt. Als zodanig zijn de makers van Gnosis van mening dat het gedecentraliseerde en open aspect van deze munt het een uitstekend hulpmiddel maakt voor marktprognoses, samen met het stellen van een standaard voor andere coins in de voorspellingsmarkt.

Gnosis gebruikt twee afzonderlijke coins om zijn doelen te bereiken, GNO en OWL. We zullen beide coins in een later gedeelte in meer detail behandelen.

Hoe werkt de Gnosis coin?

Gnosis en de bijbehorende coins maken deel uit van de voorspellingsmarkt. Dit werkt iets anders dan een traditionele crypto-uitwisseling. De waarde van de coins zijn gebaseerd op de uitkomsten van de markt.

Een Gnosis coin vertegenwoordigt een bepaalde uitkomst van een gebeurtenis. Naarmate de tijd verstrijkt, wordt het duidelijk of die gebeurtenis heeft plaatsgevonden of niet. Afhankelijk van wat de gebruiker heeft voorspeld, zal de munt waarde verliezen of winnen die verband houdt met het evenement in kwestie.

Deze verscheidenheid aan markten was in het verleden beperkt tot een select aantal. Een van de grootste doelen van Gnosis is het openen en decentraliseren van de markt voor voorspellingen, zodat iedereen, waar dan ook, kan deelnemen.

Gnosis gebruikt zijn drie platforms om dit doel te bereiken. Ten eerste hebben ze Apollo, hun marktplatform. Vanuit Apollo creëren gebruikers hun tokens en slaan ze met bijzondere precisie.

Gebruikers kunnen deze nieuwe coins vervolgens meenemen naar DutchX, hun gedecentraliseerde handelsplatform.

Ten slotte kunnen gebruikers coins opslaan in Gnosis Safe. Omdat Gnosis Safe een cryptocurrency-portemonnee is, kunnen mensen het gebruiken om meerdere valuta's op te slaan. Het ondersteunt de meeste op Ethereum gebaseerde coins.

Wat zijn GNO-tokens?

GNO is de Gnosis-cryptocurrency. Het is gebaseerd op Ethereum en mensen kunnen het kopen tijdens de Gnosis ICO. De belangrijkste functie van GNO is uitzetten.

Bij staking is GNO voor een bepaalde tijd tot maximaal een jaar opgesloten. Tijdens het uitzetten ontvangt de gebruiker beloningen met OWL-tokens. Het exacte aantal OWL-tokens dat de gebruiker aan het einde van het uitzetten ontvangt, hangt af van wanneer het token was vergrendeld.

Op dit moment is GNO vergrendeld op 10 miljoen tokens.

Wat zijn OWL-tokens?

Toen ontwikkelaars voor het eerst OWL maakten, stond het bekend als WIZ. In 2018 veranderde Gnosis WIZ met een nieuwe naam en een nieuw logo om OWL te creëren.

OWL-tokens worden gegenereerd door GNO uit te zetten. Gebruikers kunnen OWL-tokens gebruiken om de vergoedingen te betalen op Apollo, het Gnosis-voorspellingsmarktplatform.

OWL is ontworpen om de tokens te vergrendelen om exact gelijk te zijn aan 1 Amerikaanse dollar. Om deze waarde te behouden, zal Gnosis de distributie van OWL aanpassen.

Hoewel je Gnosis-kosten kunt betalen met elke Etherium-munt, moedigt het Gnosis-platform gebruikers aan om met OWL-tokens te betalen.

Waarom dien je Gnosis in de gaten te houden?

Gnosis heeft het afgelopen jaar een gestage groei laten zien, waardoor het de moeite waard is om te bekijken. Op het moment van schrijven staat het op $324,65.

De meeste voorspellingen laten zien dat deze munt tegen het einde van 2022 meer dan $400 zal bereiken. Zelfs bearish voorspellingen zien dat deze munt tegen het einde van 2025 $450 zal bereiken.

Aan de bovenkant zien sommige voorspellingen zelfs dat Gnosis in 2031 meer dan $10.000 bereikt.

GNO is ook nodig voor de handel op de Gnosis-voorspellingsmarkt buiten het gebruik ervan als cryptocurrency.

Meer informatie over alle koersen

Naast alle informatie over de Gnosis koers beschikt Knaken.nl over een grote portefeuille coins en koersinformatie zoals de Bitcoin koers, Ethereum koers, Solana koers, Ripple koers, Dogecoin koers, USD coin koers, Teher koers, Cardano koers, Polkadot koers, Chainlink koers, Litecoin koers, Stellar Lumens koers, Axie Infinity koers, Tezos koers, Ethereum classic koers, Decentraland koers, Nano koers, Loopring koers en Cosmos koers.

Waar kan ik Gnosis kopen?

Nu we de vraag hebben beantwoord: "Wat is Gnosis-crypto?" waarschijnlijk vraag je je af waar je het kunt krijgen. Je kunt Gnosis kopen bij enkele van de grootste cryptocurrency-marktplaatsen, Binance en Kraken.

Met iDEAL kun je ook GNO kopen op Knaken. Om Gnosis met iDEAL te kopen, kiest u eenvoudig iDEAL als uw betaalmethode bij het afrekenen. Elke Gnosis die u koopt, kan op uw Knaken-account worden bewaard of worden overgezet naar een beveiligde portemonnee naar keuze.

IDEAL maakt betalen gemakkelijk en veilig.

Naast Gnosis beschikt Knaken.nl over een grote portefeuille coins zoals, Bitcoin, Ethereum, cardano, Litecoin, Ripple, Dogecoin, Terra, Shiba Inu, Tether, Polkadot, Chainlink, Stellar Lumens, Tron, Uniswap, Dai, Bitcoin Cash, Aave en Algorand.