LOADING...

Filecoin

Filecoin

FIL
Price
€ 5,6925
+ 0,01%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#32
Market cap
€ 3.27B
Volume (24h)
€ 284.44M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Filecoin

Wat is Filecoin?

Filecoin is een gedecentraliseerd opslagnetwerk dat gebruikers in staat stelt om bestanden op te slaan, te delen en te verkopen. In plaats van dat bestanden worden opgeslagen op centrale servers, worden ze opgeslagen op een wereldwijd netwerk van computers die zijn aangesloten op het Filecoin-netwerk. Dit biedt een aantal voordelen, zoals meer veiligheid en betrouwbaarheid, omdat de gegevens op meerdere locaties worden opgeslagen, en lagere kosten doordat het netwerk gebruik maakt van ongebruikte opslagruimte op individuele computers.

Investeren in Filecoin

Als je op zoek bent naar een slimme investering, dan kan Filecoin zeker interessant zijn om te overwegen. Het is een innovatief project dat de manier waarop we omgaan met gegevensopslag drastisch verandert en een grote impact kan hebben op verschillende sectoren. Bovendien heeft het al aanzienlijke aandacht gekregen van grote bedrijven zoals Amazon en Microsoft, wat veel vertrouwen geeft in de toekomst van het project.Bij Knaken kun je gemakkelijk investeren in Filecoin en profiteren van de potentieel lucratieve groeimogelijkheden die het biedt.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Filecoin te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Filecoin te kopen.

  Je kunt Filecoin selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Filecoin kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Filecoin kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Filecoin te kopen?

  De huidige koers van Filecoin vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Filecoin deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Filecoin kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Filecoin storten naar Knaken?

  Zoek naar Filecoin in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Filecoin stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Filecoin opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Filecoin in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Filecoin alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?